Bakan Çavuşoğlu: Kaşıkçı Olayında Dünya İkiyüzlü Davrandı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cemal Kaşıkçı cinayetinde Dünya'nın iki yüzlü davrandığını belirterek, "Politikalarımız sayesinde Suudi Arabistan cinayeti itiraf etti. Fakat ceset nerede? Bu kişi öldürüldü ama henüz bunun cesedi yok. Ne yaptılar?" diye konuştu.

03.02.2019-15:00 - (Son Güncelleme: 03.02.2019-14:40) Bakan Çavuşoğlu: Kaşıkçı Olayında Dünya İkiyüzlü Davrandı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Beyoğlu Buluşmaları" kapsamında düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıda bir de konuşma yapan Çavuşoğlu, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Konuşmasının bir kısmında Cemal Kaşıkçı cinayetine de değinen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Suudi Arabistan'ın Cemal Kaşıkçı konusunda ilk başlarda yaptığı açıklamaların oyun ve ucuz taktik olduğunu gördük. Politikalarımız sayesinde Suudi Arabistan cinayeti itiraf etti. Fakat ceset nerede? Bu kişi öldürüldü ama henüz bunun cesedi yok. Ne yaptılar?" diye konuştu.

"İKİ YÜZLÜ DÜNYA"

Kaşıkçı cinayeti karşısında üç maymunu oynayan batılı ülkelere de yüklenen Bakan "Çavuşoğlu, Kim öldürdü, nasıl öldürdü? Bunları biliyoruz. Bu konuda herkese insan hakları dersi vermeye çalışan ülkeler ise olayın üstünü kapatmaya çalışıyor. Parayı gören batılı ülkeler, susmaya başladılar. Çünkü ha bire anlaşmalar imzalıyorlar, silah satıyorlar. Maalesef iki yüzlü dünya." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal