Bakan Akar Başkanlığındaki Türk Askeri Heyeti Azerbaycan'a Gidiyor

Milli Savunma Bakanı (MSB) Hulusi Akar başkanlığındaki Türk askeri heyeti Azerbaycan’a gidiyor.

12.08.2020-14:42 - (Son Güncelleme: 12.08.2020-14:38) Bakan Akar Başkanlığındaki Türk Askeri Heyeti Azerbaycan'a Gidiyor

Azerbaycan Savunma Bakanlığı aracılığıyla yapılan açıklamaya bakıldığında, Milli Savunma Bakanı (MSB) Hulusi Akar öncülüğündeki Türk askeri kurulunun Azerbaycan-Türkiye geniş kapsamlı müşterek askeri tatbikatlarını yerinde görmek için Azerbaycan'a gideceği bildirildi. Açıklamada, Hulusi Akar başta olmak üzere Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, kuvvet komutanları ile başka üst düzey subayların bugün akşam sularında Azerbaycan için yola çıkacağının altı çizildi.

Kurul, Azerbaycan-Türkiye kara ve hava kuvvetlerinin katılım sağladığı Azerbaycan-Türkiye geniş kapsamlı ortak askeri tatbikatlarının bir kısmını izleyecek.

ÖNEMLİ ZİYARET BUGÜN

Gelen, Hulusi Akar başta olmak üzere Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, kuvvet komutanları ile başka üst düzey subayların bugün akşam saatlerinde Azerbaycan'a gideceği belirtildi.

TATBİKAT YERİNDE İZLENECEK

Kurul, Azerbaycan-Türkiye kara ve hava kuvvetlerinin katılım sağladığı Azerbaycan-Türkiye geniş kapsamlı ortak askeri çalışmalarının (TurAz Kartalı) bir kısmını izleyecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal