Bahçeli'den Af Açıklaması

MHP lideri Devlet Bahçeli'den tartışma yaratan cezaevi affı isteğiyle alakalı yeni bir açıklama geldi. Devlet Bahçeli, "Ramazan Bayramı öncesi iktidar adım atarsa af çıkmasında yarar var" diye konuştu.

01.06.2018-16:48 - (Son Güncelleme: 01.06.2018-16:49)

MHP Genel Merkez binasında Mahkum Yakınları Derneği ile bir araya gelmesinin ardından açıklama yapan Devlet Bahçeli, 24 Haziran gününden sonra yeni bir hükümet sistemine geçildiğini anımsattı.

MHP lideri Bahçeli konuya ilişkin şu şekilde konuştu:

"Türkiye'de bu önemli ve köklü değişiklikte toplumu rahatlatmak, onları huzura kavuşturmak kader mahkumu olan insanlarımızı ve ailelerini buluşturmak, nasip olursa benim kanaatim budur. Meclis'te bunu yapabilecek gücümüz yok ama temennim odur ki Ramazan Bayramı öncesi siyasi iktidar bir adım atarsa biz de elimizden gelen gayreti gösteririz"

"SİYASİ OLARAK BU KONUYU İSTİSMAR ETMİYORUZ"

Geçmiş dönemde de buna benzer aflar çıkarıldığını anımsatan MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Biz siyasi olarak konuyu istismar etmiyoruz. Çok sayıda af çıkmıştır. Bu defa da böyle bir affın yeni cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin oluştuğu dönemde bütün siyasi partilerin desteğiyle desteğiyle çıkmasında yarar vardır diye düşünüyorum’’ ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal