Ayşenur Arslan, İmamoğlu'nu Öve Öve Bitiremedi

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin yandaş kanalı Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın programına konuk oldu. Arslan'ın program boyunca İmamoğlu'nu sürekli yüceltip övgüler düzmesi ise kamuoyunda tartışma konusu oldu.

21.05.2019-14:02 - (Son Güncelleme: 21.05.2019-17:41)

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) yandaş televizyon kanalı Halk TV, Ayşenur Arslan'ın hazırlayıp sunduğu 'Medya Mahallesi ' programında CHP'li İBB Adayı Ekrem İmamoğlu'nu konuk etti.

Program öncesinde ve esnasında yüzünde gülücükler eksik olmayan Ayşenur Arslan ise sosyal medya kullanıcıları başta olmak üzere kamuoyunun tepkisini çekti.

Fırsat buldukları her an tarafsız gazetecilikten dem vuran, karşı tarafı 'yandaş' olmakla suçlayıp çeşitli ithamlarda bulunan Ayşenur Arslan ise stüdyoda İmamoğlu'na soru sormak yerine övgüler düzerek yere göğe sığdıramadı.

Medya kulislerinin "Ayşenur ablası", İmamoğlu karşısında adeta el pençe divan dururken, objektif gazeteciliğin gerektirdiği duruşu sergileyemezken daha çok yakın bir arkadaş edasında programı tamamladı.

Neredeyse soru sorulmayan, sadece Ekrem İmamoğlu'nun kendi propagandasını yapmasına olanak sağlanan yayın, CHP adayının daha önce katıldığı programlarda konuşturulmadığı yönündeki algı operasyonunu akıllara getirdi. Diğer gazetecileri ve yayın organlarını 'yandaşlıkla' suçlayan Halk TV ve Ayşenur Arslan'ın, mesleklerini unutup "İmamoğlu gönüllüsü" olarak ortaya koydukları duruş, sosyal medyada da büyük tepki topladı. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal