Avcılar’da Evinden Düştü, Demir Korkuluklara Saplandı

İstanbul Avcılar’da bir şahıs oturduğu daireden denge kaybı yaşayarak bahçe duvarının demir korkuluklarına saplandı. Bedeninde demir parçasıyla hastaneye kaldıran adamın durumunun ağır olduğu bildirildi.

24.09.2020-10:40 - (Son Güncelleme: 24.09.2020-09:55)
Hadise sabah saatlerinde Denizköşkler Filiz Sokakta meydana geldi. Öğrenilen bilgiye göre Ali U. isminde bir şahıs yaşadığı 3. kattaki evinde daha bilinmeyen bir sebeple denge kaybı yaşayarak bahçe duvarının demir korkuluklarına saplandı.

Adamın seslerini duyan komşuları durumu direkt emniyet ve sağlık görevlilerine bildirdi. Hadise yerine giden emniyet güçleri adamın demirlere saplandığı görür görmez hemen durumu İtfaiye görevlilerine bildirdi.

BEDENİNDE DEMİR PARÇASIYLA HASTANEYE KALDIRILDI

Hadise yerine giden itfaiye görevlileri korkuluklara saplanan adama kurtarmak için faaliyetlere başladı.

Sağlı sollu demirleri ispiral makinesi ve kesen kullanarak itfaiye görevlileri adamı sağlık görevlilerine teslim etti. Sağlı görevlileri demir parçasıyla beraber Ali U.’yu sedyeye koyarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Sese uyandıklarını ve bakmaya gittiklerinde korkunç manzarayla karşılaştıklarını belirten komşusu, 'Demirliklerin üzerine düştü, durumu ağır ben komşusuyum, ailesiyle birlikte yaşıyor. İki üç ay önce eşi vefat etmişti. Nasıl düştüğünü görmedik sadece ses geldi bizde sese uyandık' diye konuştu.

Hastaneye kaldırılan adamın sağlık durumunun riskli ve hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal