Askeri Başına Vurarak Öldüren Astsubay, FETÖ Üyeliğinden de Tutuklandı

Bursa'da bir askeri başına miğferle vurarak öldürmekten yargılanan Astsubay Başçavuş Osman Hancı, FETÖ üyeliğinden de tutuklandı.

22.01.2019-19:48 - (Son Güncelleme: 22.01.2019-20:04) Askeri Başına Vurarak Öldüren Astsubay, FETÖ Üyeliğinden de Tutuklandı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, askerlik vazifesini yapan er Gökhan Kılıç'ın (20) nöbet esnasında başına miğfer ile vurarak ölümüne sebep olduğu suçlaması ile yargılanan Astsubay Başçavuş Osman Hancı, 'FETÖ terör örgütü üyeliği'nden de tutuklandı.

FETÖ ÜYELİĞİNDEN CEZA ALDI

Bursa merkezli 18 ilde FETÖ/PDY'ye dönük yapılan operasyonda gözaltına alınan 14'ü muvazzaf 20 asker ile örgütün haberleşme programı 'ByLock' kullandığı belirlenen 1'i kadın 2 şüpheli, adliyeye gönderildi. Adliyeye getirilmeyen 2 şüpheliden Astsubay Başçavuş Osman Hancı, Gemlik ilçesinde Gökhan Kılıç isimli askerin başına miğfer ile vurarak ölümüne sebep olduğu iddiasıyla tutuklu olduğu cezaevinden, SEGBIS ile Bursa 4'üncü Sulh Ceza Hakimliği'ne ifade verdi. Hancı'nın, ifadesinin sonrasında 'FETÖ terör örgütüne üye olmak' suçundan tutuklanmasına karar verildi.

MİĞFERLE BAŞINA VURARAK ÖLDÜRDÜ

Askerlik vazifesini Gemlik Askeri Veteriner Okulu'nda er olarak gerçekleştiren Gökhan Kılıç, 7 Ekim 2017 günü nöbet dönüşü fenalaştı. Muradiye Devlet Hastanesi'ne sevk edilen erin, beyin kanaması geçirdiği belirlendi. Ameliyat edilen Kılıç, tedavi altına alındığı yoğun bakım servisinde 54 gün devam eden hayat mücadelesini kaybetti. Kılıç'ın başına miğfer ile vurararak öldürdüğü suçlaması ile Astsubay Osman Hancı tutuklandı. Hancı'nın Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 10 sene hapis cezası talebi ile yargılanması sürüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal