Camları Kırılan Otobüste Şoför, Camlara Naylon Çekip Yola Devam Etti

Tokat'ta yan camları kırılan bir yolcu otobüsünde, şoför camlara naylon çekip yola devam etmek istedi. Yolcuların durumu polise haber vermesinin ardından otobüs durduruldu. Yolcular iki minibüsle başka şehirlere gönderildi.

22.01.2019-19:17 - (Son Güncelleme: 22.01.2019-19:12) Camları Kırılan Otobüste Şoför, Camlara Naylon Çekip Yola Devam Etti

Tokat'ta, camları kırık biçimde yoluna devam etmesine izin verilmeyen otobüsteki 39 yolcu, iki araçla gidecekleri şehirlere gönderildi.

YAN CAMLARDAN İKİSİ KIRILDI

Rize'den Kayseri'ye hareket eden bir seyahat şirketine ait yolcu otobüsü, Tokat'ta yolcu indirmek için Sulu Sokak'a girdi. Dar sokağa giren otobüsün yan camlarının ikisi, bir cismin çarpması sebebiyle kırıldı.

Tokat Otogarı'na götürülen otobüsün şoförü ile şirket görevlileri, burada yolcuları aktarmak için başka bir otobüs bulmaya uğraştı, fakat başarılı olamadı.

NAYLONLA KAPATIP YOLA DEVAM ETMEK İSTEDİ

Bunun ardından şoför, kırık camlarını naylonla kapattığı aynı otobüsle tekrar yola çıktı. Bu esnada yolcular, 155 Polis İmdat hattını arayarak durumu aktardı.

Polis birimleri, yolcu otobüsünü Geyraz Mahallesi mevkisinde durdurdu. Bu biçimde yoluna devam etmesine izin verilmeyen otobüsteki 39 yolcu, iki midibüsle Sivas ve Kayseri'ye sevk edildi.

Bu arada Karayolları birimleri, Tokat-Sivas Karayolu'nda tuzlama ve kar küreme çalışması yaptı.

Mahsur kalan bazı araçlar, kar küreme çalışmasının sonrasında yollarına devam edebildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal