Arkadaşlık Sitesinden Tanışmıştı ! 40 Bin TL Dolandırıldı

Kırklareli’de internette bir arkadaşlık sitesinde tanıştığı S. ve L. adındaki kadınlarla görüşmek için farklı zamanlarda toplam 40 bin 700 TL para yollayan E.C.E., kadınların kendisiyle buluşma vaadini yerine getirmemesi üzerine dolandırıldığını fark etti.

11.02.2020-14:00 - (Son Güncelleme: 11.02.2020-13:53) Arkadaşlık Sitesinden Tanışmıştı !  40 Bin TL Dolandırıldı

Kırklareli’de internette bir arkadaşlık sayfasında tanıştığı S. ve L. adındaki kadınlarla görüşmek için farklı zamanlarda toplam 40 bin 700 TL para yollayan E.C.E., kadının kendisiyle buluşma vaadini yerine getirmemesi üzerine dolandırıldığını farketti. E.C.E. savcılığa suç duyurusunda bulunurken hadiseyle alakalı soruşturma başlatıldı.

Hadise 7 Şubat tarihinde Kırklareli'de gerçekleşti. İddiada, internet üzerinden bir arkadaşlık sitesinde S. adındaki kadınla tanışan E.C.E, kadınla görüşmek için kadına 5 bin 700 TL para yolladı. Fakat akabinde kadının buluşma tarihini değiştirerek E.C.E'yi L. adındaki başka bir kadına yöneltti. Bu olayın sonrasında L. adındaki kadınla konuşmaya başlayan E.C.E, Ekim 2019'dan itibaren farklı tarihlerde L.'ye 35 bin TL para yolladı.

Yüz yüze görüşmek için adamdan para isteyen iki kadının da buluşmayı ertelemesiyle beraber dolandırıldığını farkeden E.C.E, polise müracaat etti. İki kadına da parayı ATM aracılığıyla kadınların verilen hesap numarasına gönderdiğini söyleyen E.C.E. kadınlardan şikayetçi oldu. Gerçekleşen dolandırıcılık vakası üzerine soruşturma başlatıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal