Araç İkiye Bölündü, Burunları Bile Kanamadı

Denizli'de meydana gelen kazada otomobil ikiye bölündü. Emniyet kemerlerinin takılı olduğu öğrenilen kazazedeler araçtan yara almadan kurtuldu.

17.04.2018-19:58 - (Son Güncelleme: 17.04.2018-19:53) Araç İkiye Bölündü, Burunları Bile Kanamadı

Denizli'nin Serinhisar ilçesindeki kontrolsüz kavşakta iki aracın karıştığı kazada, araçlardan biri ikiye ayrıldı. Büyük hasar gören otomobildeki sürücü ile yanındaki arkadaşı, emniyet kemerinin takılı olması nedeniyle ciddi bir yara almadan araçtan çıktı.

OTOMOBİL ÇARPIŞMANIN ETKİSİYLE İKİYE BÖLÜNDÜ

Denizli- Antalya Karayolu'nda olan kazada, Denizli istikametine giden Namık Durmuş (35) kontrolündeki 20 DD 319 plakalı araç, kontrolsüz kavşakta, önüne çıkan Furkan Kesici'nin kullandığı 20 KF 09 plakalı araçla çarpıştı. Kazanın şiddetiyle sürücü Namık Durmuş'un kullandığı otomobil ikiye ayrıldı. Emniyet kemerleri takılı olan sürücü Durmuş ile yanındaki arkadaşı, kazadan küçük yaralarla kurtuldu. Diğer otomobilde de hasar oluşurken, sürücüsü yara almadı.

EMNİYET KEMERİ HAYAT KURTARDI

İkiye bölünen aracın sürücüsü Durmuş, kendilerini emniyet kemerinin kurtardığını, kazadan hafif yaralarla çıktıklarını söyledi. Olay yerine giden ambulansta ilk tedavileri yapılan sürücü ve arkadaşı, hastaneye gitmeye ihtiyaç duymadı. Polis, kazayla alakalı soruşturma başlattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal