Annesinin İntihar Teşebbüsüne Şahit Oldu

Elazığ’da bir kadın aldıkları evin inşaatı durunca inşaatın altıncı katına çıkarak intihara teşebbüs etti. Kadın emniyet güçleri aracılığıyla ikna edilerek aşağı indirilirken, küçük kızı da o anlara göz yaşları içinde şahit oldu.

10.08.2020-18:17 - (Son Güncelleme: 10.08.2020-18:11) Annesinin İntihar Teşebbüsüne Şahit Oldu

Hadise, Doğukent Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi’nde inşaatı süren bir binada meydana geldi. Öğrenilen bilgiye göre Tuğba A., temelden aldıkları evin yapımının kesildiğini öğrenince inşaat halindeki binanın en üst katına çıkarak intihara teşebbüs etti. Etraftaki insanların durumu ilgililere bildirmesi üzerine olay mahaline emniyet, sağlık ve itfaiye görevlileri sevk edildi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen emniyet güçleri çevre güvenliğini alarak kadını ikna etmeye çalıştı. Bu esnada itfaiye görevlileri kadının atlamak istediği yere şişme branda açarken, sağlık görevlileri de olay yerinde hazır halde bekledi.

Olay yerinde olan kadının küçük kızı da aşağıda ağlayarak annesinin inmesini bekledi. İtfaiye görevlileri de kız çocuğunu sakinleştirmeye çalıştı. Polis memurlarının uzun uğraşlar sonucunda ikna ettiği kadın, aşağı indirildi. Ambulansta sağlık durumuna bakılan kadın, ifadesi alınmak için İl Emniyet Müdürlüğüne alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal