Ankara'da Uyuşturucu Satan Zanlının Evinde El Bombası Çıktı!

Ankara'da bir aracın içerisinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilmesinin ardından polis ekiplerince yakalanan şüphelinin evinde el bombası bulundu.

27.12.2019-08:56 - (Son Güncelleme: 27.12.2019-08:45) Ankara'da Uyuşturucu Satan Zanlının Evinde El Bombası Çıktı!

Ankara Emniyet Müdürlüğü bünyesinde başta Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri, uyuşturucu satışının önlenmesi ve gençleri zehirleyen uyuşturucu tüccarlarıyla sokak satıcılarının bulunmasına ilişkin faaliyetlerini kesintisiz devam ettiriyor.

Bu çerçevede Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları istihbari çalışmalar sonucunda, Ankara çevreyolunda bir aracın içerisinde uyuşturucu ticareti yapıldığını öğrendi. Ardından ekipler, çevreyolunda hareket halindeki 06 BTM 925 plakalı otomobili durdurma girişiminde bulundu.
"Dur" ihtarına uymayan şüpheli ile ekipler arasında kovalamaca söz konusu oldu. Otomobili Pursaklar ilçesinin çıkışında durduran ekipler, uyuşturucu satıcısı Yunus Emre K.'yi gözaltına aldı.
Araçta gerçekleşen aramada da 5 şeffaf poşet içerisinde 507 gram eroin bulundu.

EVİNDE DE EL BOMBASI BULUNDU
Gözaltına alınan Yunus Emre K, emniyetteki ifadesinde Yenimahalle ilçesinde bulunan evinde bir miktar daha uyuşturucu madde olduğunu söyledi.
Bunun üzerine bahsi geçen adrese intikal eden ekiplerin yaptıkları aramada ise 18 kilo kafein katkı maddesi, 25 kilo taş halinde ketamin katkı maddesi, 4 kilo eroin, 400 gram skunk, 2 hassas terazi, mikser, el bombası ve gaz bombasına el konuldu.
Emniyetteki soruşturması sona eren Yunus Emre K. adliyeye gönderildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal