Ankara Şehir Hastanesi Hizmete Girecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlayan 6 üniteli Ankara Şehir Hastanesi'nin hizmete girmesi için sona gelindi.

17.12.2018-10:41 - (Son Güncelleme: 17.12.2018-10:34) Ankara Şehir Hastanesi Hizmete Girecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlayan 6 üniteli Ankara Şehir Hastanesi'nin hizmete girmesi için sona gelindi. Erdoğan'ın büyük önem verdiği, genel, kalp damar, nöroloji, çocuk, kadın doğum, onkoloji olmak üzere 6 ana bölümden oluşan Ankara Şehir Hastanesi, 2019 yılının Şubat ayında hizmete giriyor.

Avrupa'nın ve Türkiye'nin en büyük nükleer tıp merkezi, kemoterapi ilaç hazırlama merkezine sahip olan hastanede, en kapsamlı genetik DNA testleri yapılabilecek. Getirilen teknolojik cihazla kalbin tek atımının görüntüsü ilk kez alınabilecek. Vatandaşın yüzü gülecek...

Yatırımcı ve işletmeci şirket CCN Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çeçen, Avrupa'nın en büyük hastanesi olacağını belirterek, 1.1 milyar euro yatırımla yapım, teknik ekipman ve kurulum süreçlerini bitirdiklerini ifade etti. Hastanenin 3 bin 800 adet yatak kapasitesiyle de dünyada üçüncü sırada yer alacağının altını çizen Başkan Murat Çeçen, "Genetik hastalıkları tedavi merkezi ve dünyanın en geniş alanına sahip acil servisi yer alacak" açıklamasını yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal