Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Coronavirüs Önlemi! İhaleler Ertelendi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş coronavirüs salgını tedbirleri kapsamında ihaleleri erteledi. Yavaş, sadece coronavirüsle mücadeleye katkı sağlayacak ihalelerin yapılacağını duyurdu.

30.03.2020-12:06 - (Son Güncelleme: 30.03.2020-11:57) Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Coronavirüs Önlemi! İhaleler Ertelendi

Ülkede coronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan kararlara her gün bir yenisi ekleniyor. Bu kapsamda belediyeler de üstlerine düşen görevi yerine getiriyor. Son olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş aldığı kararla, salgınla mücadeleye destek verdi. Yavaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, salgınla mücadele kapsamında yapılacak olan ihaleler dışındaki tüm ihalelerin ertelendiğini duyurdu.

"HAYAT NORMALE DÖNÜNCEYE KADAR ERTELİYORUZ"

Yavaş açıklamalarında, "Coronavirüse karşı başlattığımız ekonomik mücadele kapsamında bugün açıklayacağımız projelere daha çok kaynak ayırabilmek için başta Park-Bahçe ve Fen İşleri olmak üzere, salgınla mücadelede gerekli olanlar dışındaki tüm ihalelerimizi hayat normale dönünceye kadar erteliyoruz." ifadelerini kullandı.

Son açıklanan verilere göre, ülkemizde coronavirüs kaynaklı ölüm sayısı 131'e yükseldi. Vaka sayısı 9 bin 217 olarak açıklanırken, tedavilerinin sonucu taburcu edilenlerin sayısı ise 105'e çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal