AK Parti'nin Seçim Stratejisi Belli Oldu

AK Parti'nin seçim stratejisi belirlendi. 24 Haziran'da yoğun bir seçim kampanyası devrede olacak.

26.04.2018-17:36 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-18:27) AK Parti'nin Seçim Stratejisi Belli Oldu

27 Nisan’da Ankara’da yol haritası, 6 Mayıs’ta İstanbul’da manifestosu açıklanacak olan seçimlerin başlangıcı 28 Mayıs’ta İzmir’de verilecek. Ramazan ayının seçim sürecine olumlu etkisinin olacağı hesaplanırken gündüz mitingler, akşam iftarlar, gece sahur programlarının olduğu üç kulvarlı seçim planıyla yeni sistem halka sunulacak.

KÜRT SEÇMENLERE ÖZEL MESAJ

Hürriyet’in haberine göre, AK Parti’de art arda yapılan MYK ve MKYK toplantılarında 24 Haziran’da izlenecek yol haritası da belirlendi. Böylece mitingler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 13-15 Mayıs’ta seyahat edeceği İngiltere dönüşünde yoğun şekilde başlatılacak. Ramazan ayı göz önünde bulundurularak 15 Mayıs’tan sonraki 40 günlük sürede 24 saat süreli bir kampanya stratejisi uygulanacak. Bu kapsamda Türkiye’nin tamamında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, mitingler yapacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Binali Yıldırım, İstanbul, Ankara, İzmir gibi seçmen potansiyelinin yüksek olduğu üç büyük ilde beraber miting yapacak.

Yine üç büyük ildeki ilçelerde farklı zamanlarda mitingler yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Doğu ve Güneydoğu’daki Diyarbakır, Van, Mardin gibi illerde Kürt seçmene yönelik özel mesajlar vereceği de söyleniyor.

Seçim tarihine kadar AK Parti’nin 81 vilayette miting yapması öngörülüyor. Bu süreçte Ramazan ayının olumlu yansıyacağını düşünen AK Parti, iftar programlarına da katılacak.

ENFLASYON VE FAİZ VURGUSU

Seçim manifestosunda AK Parti’nin 16 senelik icraatlarının yanı sıra, 2023 yılına dönük çılgın projelerin yer alacağı ifade ediliyor. Seçim vaatlerinin herkese dokunacak projelerden ve ekonomi ağırlıklı olacağı ifade ediliyor. Seçim vaatleri arasında enflasyonun düşürülmesi, faizlerin aşağı indirilmesi, teşviklerin arttırılmasına dönük durumlar öne çıkarılacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal