AK Partili Aday: 25 Haziran'dan Sonra Yeni Bir Sayfa Açılacak

AK Parti'nin Kayseri'den 7. sıradan aday gösterdiği Sami Dedeoğlu, gündemi değerlendirdi. Dedeoğlu, 25 Haziran'dan sonra ülkeden yeni bir sayfa açılacağını söyledi.

12.06.2018-16:45 - (Son Güncelleme: 12.06.2018-16:35) AK Partili Aday: 25 Haziran'dan Sonra Yeni Bir Sayfa Açılacak

AK Parti'nin Kayseri 7. sıra milletvekili adayı Sami Dedeoğlu, 24 Haziran seçimlerinde halkın, ülke üzerinde oynanan oyunları yıkacağını söyleyerek, "25 Haziran'da yeni bir sayfa açılacak" dedi.

Seçim gezisi çerçevesinde İhlas Haber Ajansı Kayseri Bölge Müdürlüğü'nü gezen AK Parti 7. sıra Milletvekili adayı Sami Dedeoğlu, "İlk olarak Ramazan Bayramı ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Çocuklarla birlikte bayramı huzur içinde geçirmeyi nasip etsin. Bir hafta ardından da 24 Haziran ülkemizin çocuklarımızın, torunlarımızın geleceği bakımından çok kritik bir seçim olacak. Bu seçim normal bir seçim değil. 15 Temmuz'da içeride ve dışarıda bizi mağlup edemediler. Sonrasında ülkemizin güneyinde terör devleti kurmak istediler ancak bizim askerimiz buna imkan vermedi. Zeytin Dalı operasyonu ve Afrin operasyonunda başarı sağlandı. 24 Haziran seçimlerini engellemek amaçlı ekonomiyi vurmak istediler. Halkımız bu oyunları bozdu. İnşallah 24 Haziran'da bunlara gereken yanıt verilecek. 25 Haziran'da yeni bir sayfa açılacak" dedi.

Kandil'e gerçekleştirilen operasyonu da değerlendiren Sami Dedeoğlu, "Kandil'de de son terörist bırakılmayıncaya dek mücadelemiz sürecek. İnşallah al bayrağımızı göklere çekeceğiz. Tek millet, tek vatan, tek devlet için mücadele edeceğiz. Kimsenin toprağında gözümüz yok. Bizim ülkemize gözünü dikenlere de lazım olan yanıtı verdiğimiz gibi Kandil'de de son darbeyi vuracağız. Bu da inşallah halkımıza bir bayram hediyesi olur." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal