AK Parti'den İttifak Açıklaması!

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Cumhur İttifakı’na yönelik, 'Cumhur İttfakı’nın devamı ile ilgili ilişkiler kesilmiş değildir. Seçim işbirliğine dönük bir işbirliği imkanının görünmediği ortaya çıkmıştır. Bunun ikisini birbirinden ayrı düşünmek lazım' dedi.

24.10.2018-16:49 - (Son Güncelleme: 24.10.2018-16:42) AK Parti'den İttifak Açıklaması!

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Cumhur İttifakı’na yönelik, 'Cumhur İttfakı’nın devamı ile ilgili ilişkiler kesilmiş değildir. Seçim işbirliğine dönük bir işbirliği imkanının görünmediği ortaya çıkmıştır. Bunun ikisini birbirinden ayrı düşünmek lazım' açıklamasında bulundu.

Kurtulmuş konuşmasının devamında, 'Cumhur İttifakı’nın, Türkiye’nin milli konularında bundan sonra da devam edilmesinin Türkiye açısından önemli olduğunu düşünüyoruz. Her parti, öyle görünüyor ki seçime kendisi adayları ile girecek. Ben bunun AK Parti için herhangi bir zafiyete neden olmayacağını, herhangi bir güç kaybına uğratmayacağını düşünüyorum ve Türkiye’nin her yerinde de gerçekten en kuvvetli adaylarımızla seçime gireceğimizi ve sonuç alacağımızı görüyorum.' dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal