AK Parti'den Cihangir İslam'a Sert Tepki: Terbiyesizliktir!

Saadet Partisi Milletvekili Cihangir İslam'ın Meclis'teki konuşmasına AK Parti'den sert cevap geldi. Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Bu büyük ayıptır, rezilliktir ve halktan özür gerekir" dedi.

02.11.2018-13:32 - (Son Güncelleme: 02.11.2018-13:21) AK Parti'den Cihangir İslam'a Sert Tepki: Terbiyesizliktir!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Meclis'teki açıklamaları sebebiyle soruşturma açılan Saadet Partisi milletvekili Cihangir İslam hakkında "Geçmişi siyasete seviye getirmekle dolu olduğu söylenen Milli Görüş camiasının, Saadet Partisi’nin bu düzeysizlik karşısında lazım olan hamleleri yapacağını ve disiplin mekanizmasını çalıştıracağını ümit ediyorum. Tersi durumda Saadet Partisi'nin zaten asgariye düşmüş halk desteğini de bütünüyle kaybedeceğini zannediyorum." dedi.

Bülent Turan "Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Nazır Cihangir İslam'ın, önceki gün TBMM Genel Kurulu'nda tansiyona neden olan açıklaması ile alakalı AA muhabirine açıklamalar yaptı.

"Shakespeare'in güzel bir sözü var; hiçten hiç çıkar. Yani esasen hiçten hiçbir şey çıkmaz." diyen Turan, Cihangir İslam’ın kürsüdeki konuşması için, "Kürsüye çıkıp bir sürü söz söyleyip, en sonunda elde kalan sıfır olunca tek alkış CHP’den geldiği, siyaseten bir iflas tablosu." açıklamasını yaptı.

Bülent Turan, sözlerine şöyle devam etti:

"Bu kürsülere halk bizi zihinsel fanteziler dillendirelim diye getirmedi, hele hele kendisine hakaret edelim diye hiç getirmedi. Cihangir İslam'ın 15 Temmuz ile alakalı söylediği şeyler direkt olarak bu halka hakaret olduğu gibi, 250 şehidin kemiklerini sızlatmak ve 2 bin 196 gazinin de yüreğini kanattı. Bu büyük ayıptır, rezilliktir ve halktan özür gerekir. Mazisi siyasete seviye getirmekle dolu olduğu söylenen Milli Görüş camiasının, Saadet Partisi’nin bu düzeysizlik karşısında lazım olan hamleleri yapacağını ve disiplin mekanizmasını çalıştıracağını ümit ediyorum. Tersi durumda Saadet Partisi'nin zaten asgariye düşmüş halk desteğini de bütünüyle yitireceğini zannediyorum."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal