Ak Parti'den Çarpıcı Kaşıkçı Açıklaması!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cemal Kaşıkçı soruşturmasına yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çelik, soruşturmanın uzamasında Suudilerin rolü oluğunu söyledi.

22.10.2018-16:15 - (Son Güncelleme: 22.10.2018-16:05) Ak Parti'den Çarpıcı Kaşıkçı Açıklaması!

Ömer Çelik'in Cemal Kaşıkçı ile ilgili açıklamları şu şekilde:

Size başsavcılık açıklamada bulunmadan detaylarla ilgili bilgilendiremem. Pazarlık türü yakıştırmalar gayrı ahlaki yakıştırmalardır. Dünyada bunun bir eşi yok. Çoğunluk tarafından tanınan birisi bir konsoloslukta bu şekilde bir akıbetle karşılaşmıştır. Son derece kötü bir şekilde planlanmış, örtbas etmek için gayret gösterilmiş bir durumla karşılaşıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti emin bir devlettir. Başkonsolosluğuna girmemiz dahil Suudi Arabistan yüzünden gecikmiştir. Eğer hadise  uzuyorsa, ki uzadığını düşünmüyoruz, hassas bir araştırma yürüttüğümüz için bu zamana ihtiyaç vardır. Dünyadaki benzer durumlara bakın, seneler sürüyor. Örtbas etmeye dönük açıklamaların nereden geldiğini biliyorsunuz. Cumhurbaşkanımız Kızılcahamam'da, 'Olayı bizzat ben takip ediyorum' dedi, dünkü konuşmasında da yarının altını çizdi. Olayda gerçek neyse onun günyüzüne çıkması bizim namus borcumuzdur. Dünyada da zaten Türkiye'yi kimse suçlamıyor, Türkiye'nin takdir edildiği bir zaman görüyoruz. Cemal Kaşıkçı'ya Allah rahmet eylesin.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal