AK Parti İstanbul Milletvekili Markar Esayan'dan Mansur Yavaş'a Sert Tepki

AK Parti İstanbul Milletvekili Markar Esayan, "Hayvanlara en çok dindar ailelerin çocukları eziyet ediyor." diyen Mansur Yavaş hakkında, "CHP budur işte. Sahtekarlık bu, böyle bir şey olamaz. Daha sonra cemaat açıklama yaptı, ben de bunu köşemde yazdım ama CHP her zaman bunu yapıyor." dedi.

28.01.2019-18:33 - (Son Güncelleme: 28.01.2019-18:25) AK Parti İstanbul Milletvekili Markar Esayan'dan Mansur Yavaş'a Sert Tepki

AK Parti İstanbul Milletvekili Markar Esayan, "Haber7 Gündem Masası"na konuk olarak önemli açıklamalarda bulundu.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu hakkında samimi olmadığı eleştirisini yapan Esayan, "Sayın İmamoğlu muhafazakarların da oyuna ihtiyacı olduğunun farkında. Cumhurbaşkanımızı ziyaret etti, tamam güzel bir şey ama bizi burada rahatsız eden şey bunun samimi olmaması." ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş'ın dindar aileler hakkındaki skandal sözleri ile ilgili de konuşan Esayan, "Bu ittifakın Ankara adayı “Hayvanlara en çok dindar ailelerin çocukları eziyet ediyor” diyor. Ben onu gördüğümde çok üzüldüm, çok yaralandım. Ankara’ya aday olan bir şahıs nasıl böyle bir zihniyete sahip olabilir ve bunu nasıl bu kadar rahat dile getirebilir. Bu bir lapsus. Bazen gerçek düşüncelerimizi kontrol altına alabiliriz ama bazen ağzımızdan kaçırırız. Bizi rahatsız eden şey bu yapaylık. " dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal