AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım'a Şaşırtan Soru: Duruşunuz Yok Mu?

CNN Türk'te ekranlara gelen 40 programına katılan TBMM Başkanı Binali Yıldırım'a Buket Aydın tarafından çok ilginç bir soru soruldu. Aydın, "Her şeyi kabul ediyorsunuz. Sizin bir duruşunuz yok mu" diye sordu.

30.01.2019-09:07 - (Son Güncelleme: 30.01.2019-09:13)

CNN Türk'te Buket Aydın'ın sunduğu 40'a katılan Binali Yıldırım, "Bakanlık diyorlar tamam diyorsunuz, Başbakanlık diyorlar tamam diyorsunuz Meclis Başkanlığı diyorlar tamam diyorsunuz, şimdi İBB Başkanlığı... Her şeyi kabul ettiğiniz için sizi eleştiriyorlar 'Duruşunuz yok mu?" sorusunu yanıtladı.

"DURUŞUM MİLLETE HİZMETTİR"

"Benim duruşum açıktır. Duruşum halka hizmettir. Duruşta bir problem yok. Duruş başka, omurgasızlık başka. Ben omurgasız bir insan değilim. Hizmeti ibadet kabul ederim. Halkım ne dediyse ben onu yaparım." dedi.

Yıldırım'ın açıklamalarından çne çıkanlar:

18 ŞUBAT'TA BIRAKACAĞIM

"Benim için Meclis Başkanlığı konusu 18 Şubat tarihi itibarıyla tamamdır. Vazifemi tamamlamış olacağım."

HDP'NİN İSTANBUL'DA ADAY GÖSTERMEMESİ

"Kimse Kürtlerin oyunu çantada keklik kabul etmesin, bunu seçimlerde de göreceğiz."

KANAL İSTANBUL AÇIKLAMASI

"İstanbul'un felaketine neden olacak bir proje gibi gösterme uğraşları var, dış yayınlarda hep bu böyle oluyor. Çünkü ne olacak? Boğaza alternatif kuruluyor. Boğaza alternatif oluşturmasının hem ulusal güvenliğimiz bakımından hem de stratejik çıkarlarımız bakımından çok büyük önemi var."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal