AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan Önemli Açıklamalar

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde, partisinin Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu.

16.11.2018-23:38 - (Son Güncelleme: 17.11.2018-00:23) AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan Önemli Açıklamalar

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti'nin sadece bir bölgenin, bir etnik yapının değil, 81 milyon yurttaşın partisi olduğunu belirterek, "81 milyonun hepsi bütün Türkiye'nin sahibidir. Her yerde var olan bir partiyiz." açıklamasını yaptı.

Kurtulmuş, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde katıldığı partisinin Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda, Muğla'nın CHP'li belediyeden çok çektiğini, halkın artık AK Parti'li bir belediye başkanını seçmek için hazır beklediğini söyledi.

Muğla ve ilçeleri için en iyi belediye başkan adayları ve meclis üyelerini tespit edeceklerini anlatan Kurtulmuş, Muğla Büyükşehir ve ilçelerin büyük çoğunluğunda belediyeleri kazanacaklarını umduğunu ifade etti.

AK Parti'nin sıradan bir parti olmadığına değinen Kurtulmuş, partilerinin milletin içinde, milletin ruhunda, medeniyet damarlarında yaşayan bir büyük siyasi hareket olduğunu söyledi.

AK Parti'nin milletin kaderiyle bütünleşen siyasi bir hareket olduğunu vurgulayan Kurtulmuş, "AK Parti sadece Türkiye'nin geçmişiyle oyalanan değil, ülkenin güçlü ve büyük bir Türkiye olarak geleceğe doğru yürümesinin, yani kökü mazide olan bir partinin adıdır. Bu anlamda AK Parti güçlü ve büyük Türkiye'yi ortaya koyma mücadelesi veren bir partidir." dedi.

''TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNDE TAYYİP ERDOĞAN'IN İSMİ ALTIN HARFLERLE YAZILACAKTIR''

Milletin kendisine hizmet eden hiç kimseyi unutmadığını anlatan Kurtulmuş, "Nasıl Menderes'in ismi unutulmadıysa, nasıl Özal'ın ismi unutulmadıysa, Recep Tayyip Erdoğan'ın ismi Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının ismi de unutulmayacak, Türkiye'nin geleceğinde Tayyip Erdoğan'ın ismi altın harflerle yazılacaktır." şeklinde konuştu.

Büyük medeniyet hareketinin, milletin çizgisini, milletin iradesini Türkiye'de siyaset sahnesine taşıyan AK Parti'nin bazı özellikleri bulunduğunu aktaran Kurtulmuş, AK Parti'yi Türkiye'nin davasını omuzlamış bir parti haline getiren, bütün İslam coğrafyasının, bütün mazlum milletlerin davasını omuzlamış bir parti haline getiren temel özellikleri bulunduğu dile getirdi.

AK Parti'nin altı temel özelliği bulunduğunu ifade eden Kurtulmuş, birincisinin AK Parti'nin yerli ve milli bir siyasi hareket olduğunu, milletten başka hiçbir gücün önünde eğilmeyeceğini, milletten başka hiçbir gücü beşeri anlamda kabul etmeyeceğini söyledi.

Kurtulmuş, AK Parti'nin reformculuğunun ikinci özellik olduğunu belirterek, şunları söyledi;

"En temel özelliğimiz budur. AK Parti ulaşım, sağlık, eğitim, sosyal yardımlar, savunma, enerji reformları yaptı. Ancak AK Parti'nin en önemli reformu Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemine geçmiş olmasıdır. En büyük reformumuz budur. Bu memlekette Cumhurbaşkanlığı seçimleri her zaman problemli olmuş, her zaman Ali Cengiz oyunlarıyla maalesef yönetilmiştir. 2014 yılında halk ilk seçilen cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan'ı seçti. Öyle devrim niteliğinde bir reform yaptık ki artık Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçtik. Millet oy verdiği akşam sadece Cumhurbaşkanını değil, hükümeti de seçmiş oluyor. 24 Haziran'da yeni sistemin ilk cumhurbaşkanı olarak yine Tayyip Erdoğan seçildi, yoluna devam ediyor, Allah yolunu açık etsin."

AK Parti'nin en büyük reformunun cumhurbaşkanını karanlık odaların içerisinde kapalı kapılar ardında seçmesini bir kenara bırakıp milletin seçmesini sağlamak olduğunu vurgulayan Kurtulmuş, AK Parti'nin önemli reformlarından birisinin de hak ve özgürlükler alanında yaptığı reformlar olduğunu, Türkiye'de hak ve özgürlükler alanında atılan adımların AK Parti'nin en önemli özelliklerinden biri olduğunu bildirdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal