AK Parti, Ağrı, Şırnak ve Bitlis İçin Özel Rapor Hazırlayacak

Seçim sonuçlarını değerlendirecek olan AK Parti, 26-28 Nisan tarihleri arasında kampa girecek. Kampta özellikle AK Parti'nin HDP'den aldığı Ağrı, Şırnak ve Bitlis detaylı bir şekilde görüşülecek.

20.04.2019-09:22 - (Son Güncelleme: 20.04.2019-09:14) AK Parti, Ağrı, Şırnak ve Bitlis İçin Özel Rapor Hazırlayacak

AK Parti, 31 Mart analizi için kampa giriyor. AK Parti'nin Kızılcahamam'da 26-28 Nisan tarihlerinde yapacağı kampta 31 Mart yerel seçimlerinin sonuçları derinlemesine incelenecek. Kamp öncesi, AK Parti'nin HDP'den aldığı Ağrı, Şırnak ve Bitlis dahil 40 belediye özel bir rapor şekline getirilecek.

İl başkanlıkları ve partinin yetkili organları kamp için rapor düzenlemeye başladı. Bu raporlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak ve kampta raporlarla alakalı değerlendirmeler olacak.

40 BELEDİYE ÖZEL OLARAK İNCELENECEK

Yeni Şafak'ın haberine göre; AK Parti'nin 31 Mart seçimlerinde Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde oyunu yükselterek Şırnak, Ağrı, Bitlis ve 37 ilçe ve belde belediyesini HDP'den alması özel bir rapor şekline getirilecek ve Kızılcahamam kampında görüşülecek. Hazırlanan raporda bölgede oy artışı ve kazanılan belediyeler tek tek görüşülecek.

KAYYUMLAR DA İNCELENECEK

Özellikle hendek terörü ardından başlatılan operasyonlar ve belediye başkanlarının yerine atanan kayyumların çalışmalarının seçim sonuçlarına etkisi görüşülecek. Kayyum olarak atanmasının ardından aday olan ve seçimi kazanan kişilerin yaptıkları hizmetlerin özeti de bu rapor içinde olacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal