Aileler Evlenmelerine İzin Vermeyince Kendisini ve Sevdiği Kadını Öldürdü

Aydın'da evlenmek istediği kadının ailesinden izin alamayan Erdal Akın, önce evlenmek istediği kişiyi ardından da kendisini vurarak intihar etti.

22.05.2019-12:24 - (Son Güncelleme: 22.05.2019-16:27)

Aydın'ın Efeler ilçesinde Erdal Akın (44), 2 çocuk annesi Seher Özer'i (30) pompalı tüfekle başından vurup öldürmesinin ardından, aynı silahı göğsüne ateşleyerek intihar etti. Akın'ın, eşinden boşanıp Özer ile evlenmek istemesine genç kadının ailesinin onay vermemesi ardından olayı yaptığı iddia edildi.

GENÇ KADININ AİLESİ EVLİLİĞE ONAY VERMEDİ

Efeler ilçesinde evli olan Erdal Akın, bir süre önce eşinden boşanan 2 çocuk annesi Seher Özer'e gönlünü kaptırdı. Akın, eşinden boşanıp Özer ile ikinci evliliğini gerçekleştirmek istedi. Fakat söylenene göre, bu evliliğe Özer'in ailesi onay vermedi.

POMPALI TÜFEKLE BAŞINDAN VURDU, İNTİHAR ETTİ

Bunun ardından Erdal Akın ve Seher Özer, konuşmak için bugün saat 07.00 sularında, Osman Yozgatlı Mahallesi, 1212 Sokak'taki Nuri Sanlı Parkı'nda bir araya geldi. Burada Akın ve Özer arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ardından Erdal Akın, yanındaki pompalı tüfekle Özer'i başından vurdu. Akın, sonrasında aynı tüfeği göğsüne dayayıp, bir defa daha tetiği çekti.

İKİSİ DE CAN VERDİ

Seher Özer olay yerinde hayatını kaybederken, Akın ise ağır yaralandı. Çevre sakinlerinin ihbarı ardından parka polis ve sağlık birimleri gönderildi. Ambulansla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Akın da doktorların bütün uğraşlarına rağmen kurtarılamadı.

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Olay yerinde gerçekleştirilen incelemenin sonrasında Seher Özer'in cansız bedeni otopsi için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin morguna sevk edildi. Acı haberi alarak parka gelen Özer'in yakınları, gözyaşlarına boğuldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal