Ahmet Hakan da KADEM Tartışmalarına Katıldı: Ben KADEM'ciyim

KADEM tartışmalarına köşe yazısı ile katılan Ahmet Hakan, "Benim safım belli: Ben KADEM'ciyim" başlıklı yazısında sebeplerini sıraladı.

13.07.2019-13:12 - (Son Güncelleme: 13.07.2019-13:09) Ahmet Hakan da KADEM Tartışmalarına Katıldı: Ben KADEM'ciyim

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ın Başkan Yardımcısı olduğu Kadın ve Demokrasi Derneği'ni de (KADEM) hedef alarak, "Ailenin çözülmesine nedenn olan Millî Eğitim, Aile Bakanlığı ve KADEM projeleri hemen durdurulmalıdır!" demişti.

KADEM: SESSİZ KALMAYACAĞIZ

KADEM, mesele ile alakalı olarak "Karalama kampanyasına sessiz kalmayacağız" açıklaması yaparken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar da "KADEM, ailenin birliğini ve korunmasını savunur, Soros projeleri iftirası vebaldir, Müslümanın hakkaniyetine yakışmaz" sözlerini kullanmıştı.

AHMET HAKAN: BEN KADEM'CİYİM

Tartışmalara katılan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, "Benim safım belli: Ben KADEM'ciyim" başlıklı yazısında sebeplerini paylaştı:

"AİLENİN korunması, mahremiyeti ya da kutsallığı adına kadına şiddete göz yumamayacağım için... KADEM'ciyim.

Boşanmak isteyen karılarını öldürmek için fırsat kollayan heriflere hiçbir biçimde fırsat verilmemesi için... KADEM'ciyim.

"Bu kadınlar da çok oldu... Bir tokat atınca hemen uzaklaştırma alıyorlar" falan diyen tiplere meydan verilmemesi için... KADEM'ciyim.

Pusular kurup pompalı tüfeklerle eşlerini, sevgililerini öldüren adamların gün yüzü görmemeleri için... KADEM'ciyim.

Kutsal değerlerin arkasına saklanarak kadınlara yönelik her türlü ayrımcılığı ve şiddeti meşru göstermeye çalışanlara alan açmamak için... KADEM'ciyim.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal