Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan Koltuğunu Suriyeli Berivan'a Bıraktı

23 Nisan dolayısıyla bir çok devlet adamı koltuğunu çocuklara devretti. Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan da koltuğunu Suriyeli Berivan'a devretti.

23.04.2019-16:26 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-11:11) Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan Koltuğunu Suriyeli Berivan'a Bıraktı

31 Mart'ta CHP'den Bolu Belediye Başkanı olan Tanju Özcan propaganda sürecinde Suriyelilere yardımı keseceği vaadini yapmış, seçilince de ilk icraatı yardımları kesmek olmuştu. Özcan'a en anlamlı cevap AK Parti'li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'dan geldi. Sayan 23 Nisan sebebi ile koltuğunu Suriyeli Berivan'a devretti. Berivan Abbas'ın ilk sözleri ise Özcan'a "Bolu Belediye Başkanımız, Suriyeli kardeşlerimin ekmeğini kesme" diye hitap etmek oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Ağrı Belediye Başkanlığı koltuğuna 15 Nisan İlkokulu 3/A sınıfı öğrencilerinden Suriyeli Berivan Abbas oturdu.

Beraberinde okul idaresi, öğretmen ve arkadaşlarıyla belediye başkanlığı binasına gelen Abbas, Başkan Savcı Sayan tarafından karşılandı.

Çocukların bayramını kutlayan Sayan, "Belediye Başkanlığımı Suriyeli kardeşime vermek istiyorum. Berivan bu ülkede Suriyeli bir çocuk olarak eğitim alıyor. Türkiye'deki tüm kardeşleri onu kucaklıyor. Bizim yeni belediye başkanımız Suriyeli Berivan kardeşimiz" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal