Adnan Oktar'ın Evinden "Müze" Çıktı

Adnan Oktar suç örgütüne yapılan operasyonda bulunanlar bu kadar da olmaz dedirtti. Oktar'ın evinde çok sayıda tarihi eser bulundu.

11.07.2018-16:43 - (Son Güncelleme: 11.07.2018-16:35) Adnan Oktar'ın Evinden "Müze" Çıktı

İstanbul merkezli 5 şehirde, Adnan Oktar suç örgütü mensubu oldukları suçlaması ile haklarında gözaltı kararı verilen 235 insanın yakalanması için operasyon başlatıldı. Çok sayıda suçlamadan haklarında gözaltı kararı verilenler içinde Adnan Oktar da var. Operasyon çerçevesinde gerçekleştirilen aramalarda Oktar'ın evinde çok sayıda silah ve tarihi eser bulundu.

ÇOK SAYIDA TARİHİ ESER BULUNDU

Adnan Oktar ve ekibine dönük yapılan operasyonda ele geçen tarihi eserler İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Çok sayıdaki tarihi eserin Oktar'ın Çengelköy'deki evi ile Ümraniye'de yer alan bir depoda tutulduğu tespit edildi. El konulan tarihi eserler incelenmek için emniyet müdürlüğüne getirildi.

CEPHANELİK ÇIKTI

Adnan Oktar grubuna dönük yapılan operasyonda ele geçirilen malzemeler şoke etti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Şube birimleri tarafından Adnan Oktar'ın evinde gerçekleştirilen aramalarda sanki bir cephanelik tespit edildi. Aramalarda ele geçen uzun namlulu silahlar, tabancalar ve bunlara ait mühimmatlar öne çıktı. Farklı marka ve boyutlardaki tüfeklerin haricinde Oktar'ın yüzlerce silahına da el konulduğu söyleniyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal