Adnan Oktar'a Ait 2 Bin 500 Dijital Delil Ele Geçirildi

Adnan Oktar ve suç örgütüne karşı operasyonlar tutuklamaların sonrasında da sürüyor. Bu kapsamda Ümraniye’de 2 bin 500 dijital arşiv ele geçirildi.

20.07.2018-18:13 - (Son Güncelleme: 20.07.2018-18:09) Adnan Oktar'a Ait 2 Bin 500 Dijital Delil Ele Geçirildi

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alınan ve dün tutuklanarak cezaevine gönderilen Adnan Oktar ile alakalı yeni gelişmeler ortaya çıkıyor. Mali Şube Müdürlüğü ekiplerinin Adnan Oktar ve suç örgütüne karşı operasyonunda Ümraniye’de bir deponun basıldığı ve örgütün dijital arşivinin de ele geçirildiği belirtildi.

Emniyet güçleri, Ümraniye’de bir depoya gerçekleştirdiği operasyonda Adnan Oktar grubunun dijital arşivini de ele geçirdi.

Hürriyet'te yer alan habere, 2 bin 500 adet telefon, laptop ve hard disklerden oluşan arşivin incelenmesi için Siber Şube Müdürlüğünde özel bir ekip oluşturuldu.

Bir kamyona yüklenerek Siber Şube Müdürlüğüne getirilen dijital malzemelerin deşifre edilmesiyle örgütün tüm yönleriyle deşifre edileceği ifade edildi. Ev ve işyerlerinden ele geçen dijital arşivlerin aynı ekip tarafından incelendiği belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal