Adana'da Maske Takmayan Vatandaş: Bu Virüs Bir Siyonist Oyunu

Coronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında maske takmak zorunlu hale getirilirken, Adana'da maske takmayan bir kişi "Devletin kullanmış olduğu tedbirlere uyarız ama bu virüsün bir siyonist oyunu olduğuna inanıyorum ben. Bunlar boş şeyler. Bu milleti böyle şeylerle uğraştırmayın." dedi.

08.04.2020-13:37 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-13:54)

Türkiye'de coronavirüs salgını günden güne etkisini artırırken, birçok önlem de beraberinde geldi. Alınan önlemler arasında maske takma zorunluluğu da yer aldı ve toplu alanlarda maske takmayan vatandaşlar için cezai işlem yapılacağı belirtildi.

Coronavirüs tedbirleri kapsamında Adana'da polisler uygulama yaptı. Polisler ayrıca maske dağıtımı da yaparken maske takmamak için direnen bir kişi, "Devletin kullanmış olduğu tedbirlere uyarız ama bu virüsün bir siyonist oyunu olduğuna inanıyorum ben. Bunlar boş şeyler. Bu milleti böyle şeylerle uğraştırmayın." ifadelerini kullandı. Öte yandan bir kişi de genç olduğunu söyledi ve virüsün kendisine bir şey yapmayacağını savundu. 

Yunus ekipleri, daha sonra dolmuşları da durdurarak yolcularda maske olup olmadığını, sosyal mesafeye uygun oturup oturmadıklarını kontrol etti. Polis araçlarından da sürekli yasaklarla ilgili anonslar yapıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal