Abdullah Gül-Kemal Kılıçdaroğlu Görüşmesinden Yeni Parti Çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün görüşmesi ile alakalı çarpıcı bir iddia geldi. İddiaya göre görüşmede seçimlerden sonra kurulacak yeni parti konuşuldu.

11.12.2018-11:45 - (Son Güncelleme: 11.12.2018-11:33) Abdullah Gül-Kemal Kılıçdaroğlu Görüşmesinden Yeni Parti Çıktı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Saadet partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'yla gerçekleştirdiği görüşme Ankara'yı hareketlendirmiş ve görüşmede nelerin görüşüldüğü merak edilmişti.

Dün Abdullah Gül mesele ile alakalı bir açıklama yaparak dünya gündemini görüştük dese dahi bugün Yeni Şafak yazarı Hasan Öztürk köşesinde olayı bambaşka bir tarafa çekti ve o toplantıda 31 Mart 2019'un ardından kurulacak bir partinin görüşüldüğünü öne sürdü.

İşte Hasan Öztürk'ün yazısındaki alakalı bölüm;

Pusuda bekleyen "sinsiler" 31 Mart 2019'un ardından parti kuracakmış. Fakat bu tek bir parti değilmiş. 2 parti yoldaymış. Biri bir tarafta, "ben buradayım gelsinler" diye bekliyormuş. Diğer bir başka tarafta ise başkalarıyla beraber çoktan harekete geçmişmiş. Kılıçdaroğlu ile 3.5 saat görüşen 11'nci Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, o görüşmenin içeriğiyle alakalı bize bir şey söylemezse 31 Mart 2019'un ardından kurulacak partiyle alakalı ne görüştünüz diye sorma hakkımız yok mudur acaba?

ABDULLAH GÜL NE DEDİ?

11. Cumhurbaşkanı Ofisi'nden Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirilen görüşmeyle alakalı şu açıklama yayınlandı: "Bu ziyaretlerde Türkiye ve dünya gündemi genel kapsamda görüşülmüş ve herhangi bir biçimde günlük parti konuları ve seçimler söz hususu olmamıştır. Gerek ulusal gerekse uluslararası meselelerde geniş tecrübe ve birikime sahip 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yerli ve yabancı siyasetçi ve devlet adamları tarafından ziyaret edilmesi, ülkemiz ve dünya konularına yönelik fikirlerini merak etmeleri gayet normal ve anlaşılabilir bir durumdur. Bazı basın yayın organları tarafından birçok kişinin de hazır olduğu bu tip nezaket ziyaretlerine değişik manalar yüklenilmesi ardından bu açıklamayı yapma gereksinimi doğmuştur."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal