64 Gün Sonra Bulunan Genç Kızın İfadesi Kan Dondurdu

Aydın'ın Karpuzlu ilçesinde evinin arkasındaki ahıra giden ve 64 gündür kayıp olan Ö.K. bulundu. Genç kız, babasının evli ablasına istismarda bulunduğunu, kendisine de bulunmasından korktuğu için kaçtığını söyledi.

09.10.2020-10:54 - (Son Güncelleme: 09.10.2020-10:40) 64 Gün Sonra Bulunan Genç Kızın İfadesi Kan Dondurdu

Aydın'ın Karpuzlu ilçesinde ineklerini sağmak için evinin arkasındaki ahıra giden ve geri dönmeyen 17 yaşındaki Ö.K., 64 gün sonra bulundu. Genç kızın ifadesiyle iğrenç olay ortaya çıktı. Baba E.K. tutuklandı.

Tekeler Mahallesi'nde çiftçilik ve besicilik yaparak geçimini sağlayan ailenin 5 çocuğundan Ö.K., 3 Ağustos'ta akşam saatlerinde inekleri sağacağını söyleyerek evinin arkasındaki ahıra gitti. Uzun süre geçmesine rağmen Ö.K.'nın dönmemesi üzerine baba E.K., ahıra gitti ancak kızını bulamadı. Kızına ulaşamayan baba, jandarmaya giderek kayıp başvurusunda bulundu. Baba E.K., video çekerek kızının bir an önce bulunması için yardım çağrısı yaptı.

Kızının hayatından endişe ettiğini söyleyen baba E.K., "En kısa zamanda bulunmanı ve geri dönmeni istiyorum. Diken üstünde yaşıyorum. Öldün mü kaldın mı, sağ mısın onu da bilmiyoruz. Bizim günahımız neydi ? Onu gören veya yerini bilen biri varsa vatandaş olarak görevini yerine getirerek, bize haber versin. 5 gündür uyku uyumadım. Aç, susuz hayatta kalmaya çalışıyorum. Hayatımız alt üst oldu." diyerek yetkililerden yardım çağrısında bulunmuştu.

BABASININ İSTİSMARINDAN KORKUP KAÇMIŞ

64 gün sonra dün Tekeler'e 3 kilometre mesafedeki başka bir mahallede kaldığı evde jandarma tarafından bulunan Ö.K., ifadesinde babasının evli olan ablasını istismar ettiğini, kendisine de istismarda bulunacağından korkarak evden kaçtığını söyledi.

Jandarma baba E.K.'yı gözaltına alırken, abla H.A.'nın da ifadesine başvurdu. H.A. da babasının kendisine istismarda bulunduğunu anlattı. Jandarmadaki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen baba E.K., tutuklandı. Ö.K. ise 18 yaşından küçük olması nedeniyle devlet korumasına alındı.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal