6 Aylık Bebek Konteynerda Çıkan Yangında Hayatını Kaybetti

Antalya'nın Serik ilçesinde konteynerda çıkan yangın sonucunda anne ve babasının evde bıraktığı 6 aylık Suriyeli bebek hayatını kaybetti.

12.10.2020-13:08 - (Son Güncelleme: 12.10.2020-12:58) 6 Aylık Bebek Konteynerda Çıkan Yangında Hayatını Kaybetti

Serik'e bağlı Kozağacı Mahallesi'nde saat 07.00 sıralarında meydana gelen olayda, serada işçi olarak çalışan Suriyeli anne ve baba, 6 aylık kız bebeklerini evde bırakarak çalışmaya gitti. Ailenin evde olmadığı sırada konteyner evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevrede yangını gören vatandaşlar bağırarak yardım isterken, yangını fark eden aile koşarak geldi.

Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, baba 6 aylık kızını kurtarmak için yanan eve girdi. Sağlık ekipleri, babanın alevler arasından çıkardığı bebeğe müdahale etti ancak küçük bebeğin hayatını kaybettiği belirlendi.

İNCELEME BAŞLATILDI

6 aylık bebeğin cenazesi, savcılığın incelemesi sonrası otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Polis, elektrik aksamının kısa devre yapması nedeniyle çıktığı tahmin edilen yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal