40 Yıldır Mağarada Yaşayan Adam Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı Olduğunu Yeni Öğrendi

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde 40 yıldır mağarada yaşayan İskender Gündüz'e hayatında ilk defa doğum günü kutlaması yapıldı. Türkiye'nin yeni yönetim sistemine geçtiğini yeni öğrenen Gündüz, "Erdoğan Cumhurbaşkanı oldu öyle mi? Benim bildiğimde Recep Tayyip Erdoğan idi başbakan" dedi.

10.01.2019-17:26 - (Son Güncelleme: 10.01.2019-17:18) 40 Yıldır Mağarada Yaşayan Adam Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı Olduğunu Yeni Öğrendi

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde 40 senedşr mağarada yaşayan İskender Gündüz ilk defa doğum gününü kutladı.

Yaşamının bir bölümünü Brüksel'de geçiren ve 3 dil bilen İskender Gündüz, 40 sene önce ailevi nedenlerden sebeple çıktığı dağdan bir daha inmedi. Muhtar ve köylülerin kar altında kalan mağarada yaşamını idame ettiren Gündüz'e hazırladığı sürpriz doğum günü ilginçlikleri de yanında getirdi. Doğum günü pastasını üfleyen Bigadiç'li İskender Gündüz, kendisine yapılan sürprizden dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

'BAŞBAKAN KİM OLDU?'

Doğum günü kutlamasında köylülerle konuşan İskender Gündüz, Türkiye’deki cumhurbaşkanlığı yönetim sistemini İHA muhabirlerinden haber aldı. Yeni yönetim sisteminden haberi bulunmayan Gündüz en son hatırladığı kadarıyla başbakanın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade etti. Gündüz, “Benim bildiğimde Recep Tayyip Erdoğan idi başbakan. Erdoğan Cumhurbaşkanı oldu öyle mi? Değişti yani. Başbakan kim oldu? Amerika’daki gibi başkanlık sistemi mi geldi? Amerika’da Federal Cumhuriyet vardı. Amerika ile durum aynı olur mu?” dedi.

'BEN DOĞALI 70 YIL OLDU YAHU'

Kendisinin doğum gününü kutlayan Mecidiye Mahallesi Muhtarı Mustafa Çoruk ile köy sakini Halil Burunsuzoğlu’na teşekkürlerini sunan İskender Gündüz, doğumunun kar yağışında olduğunu ifade ettş. Gündüz, doğum günüyle ilgili olarak, “Ben doğalı 70 sene oldu yahu. Yaşım 70’i aşar. 1945 senesinde dünyaya geldim. Yaş gününü daha yeni kutlayacağız. Kent usulü yaş gününü nereden bileyim ben? Deli adamım ben. Doğum günü için 70 sene evvel doğmuşum hamd olsun, nasip bu” dedi.

'GERİYE DÖNMEK YOK'

Yerleşim yerine tekrar dönmek istemediğini bir defa daha söyleyen İskender Gündüz, “Geriye dönmek yok. Bende dünya malı mı var yahu. Bende hiçbir şey yok, ben ölü adamım yahu. Ben mezardayım. Tekrar dönecek bir şey yok bende. Askerin geri dönüşü yok, hücuma geçmiş bir defa. Çoluk çocuk hepsi cephede” dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal