2001 Krizinde Ecevit'e Yazar Kasa Atan Adam Ekonomiyi Değerlendirdi!

2001 krizinde Ecevit'e yazar kasa fırlatması ile tarihe geçen Ahmet Çakmak bugünkü ekonomik durum hakkında konuştu. Çakmak, "Bugün yazar kasa atılacak bir durum yok. Bu ülkeye operasyon yapılmaya çalışıyorlar. Hainlerin tarafında mı olalım" dedi.

10.08.2018-14:01 - (Son Güncelleme: 10.08.2018-14:08)

2001 krizinde dönemin Başbakanı Bülent Ecevit'in önüne yazar kasa atan Ahmet Çakmak, "O gün ben yazar kasa fırlatmakta yüzde yüz haklıydım. Fakat bugün yazar kasa fırlatılacak bir vaziyet yok. Bu ülkeye operasyon yapılmaya çabalıyorlar. Böyle bir hususta hainlerin tarafında mı olacaksın, devletin tarafında mı olacaksın?" dedi.

"BUGÜN YAZAR KASA FIRLATILACAK DURUM YOK"

Ecevit'e yazar kasa atma eylemi için açıklamalar yapan Çakmak, şunları söyledi:

"Ecevit yıllarında beceriksizlik vardı. Ecevit, çok iyi bir adamdı fakat beceriksiz bir yönetici idi. Bir ekonomik kriz vardı ve bu ekonomik krizin nedeni yalnızca Ecevit değildi. O güne dek gelen hükümetlerin beceriksizliğinin cezası bir balon gibi Ecevit’in başında patladı. O gün ben yazar kasa fırlatmakta yüzde yüz haklıydım. Fakat bugün yazar kasa fırlatılacak bir hal yok. Bu ülkeye operasyon yapılmaya uğraşılıyor. Böyle bir hususta hainlerin tarafında mı duracaksın, devletin tarafında mı olacaksın? Bu ince ayrımı çok iyi düşünmek gerek. 18 senedir hepimiz vatandaş olduğumuzu fark ettik. Bankaya gidiyorduk insan yerine konmuyorduk, vergi dairesine gidiyorduk insan yerine konmuyorduk, hastaneye gidiyorduk insan yerine konmuyorduk. İlk kez biz devletin millete hizmet ettiğini 18 senedir yaşıyoruz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal