18 Gündür Aranan Yaşlı Adamın, Parçalara Ayrılmış Cesedi Bulundu

Adana'nın Kozan ilçesinde, yaklaşık 18 gün önce kaybolan ve ailesi tarafından her tarafta aranan Aşır Zurnaçalar'ın cansız bedeni mısır ekili arazide bulundu.

06.08.2019-09:24 - (Son Güncelleme: 06.08.2019-09:20) 18 Gündür Aranan Yaşlı Adamın, Parçalara Ayrılmış Cesedi Bulundu

Adana'nın Kozan ilçesinde, yaklaşık 18 gün önce kaybolan ve ailesi tarafından her tarafta aranan Aşır Zurnaçalar'ın (63), cansız bedeni mısır ekili arazide bulundu.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Kamışoba Mahallesi'nde ikamet eden kızını görmek için Ceyhan ilçesinden Kozan'a gitmek için ayrılan Aşır Zurnaçalar, öne sürülene göre birkaç gün kalmasının ardından 17 Temmuz tarihinde kendi evine gitmek üzere Kozan'dan yola çıktı.

Ceyhan'daki ikametine gitmediği belirlenen Zurnaçalar'a ulaşamayan yakınları, jandarmaya kayıp başvurusu yaptı. 18 gün süresince arama çalışmasına devam eden jandarma birimleri, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Gaziköy Mahallesi'ndeki bir mısır tarlasında ceset buldu.

PARÇALANMIŞ HALDE BULUNDU

Vücudunun farklı yerleri yırtıcı hayvanlar tarafından parçalanan cesedin, yanında olan baston ve kıyafetlerinden cesedin Aşır Zurnaçalar'a ait olduğu tespit edildi. Cumhuriyet Savcısı ve jandarmanın olay yerinde gerçekleştirdiği incelemenin sonrasında Zurnaçalar'ın cansız bedeni, Adana Adli Tıp Kurumunun morguna sevk edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal