13 Yaşındaki Kıza Aşk Mektubu Yazan Kırtasiyeci Tutuklandı

Aydın'ın Didim ilçesinde kırtasiye işleten 61 yaşında bir şahıs, 13 yaşındaki kız çocuğuna aşk mektubu yazarak istismarda bulundu. Gözaltına alınan şüpheli 'çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklandı.

22.10.2020-11:07 - (Son Güncelleme: 22.10.2020-10:37) 13 Yaşındaki Kıza Aşk Mektubu Yazan Kırtasiyeci Tutuklandı

Aydın'ın Didim ilçesinde kırtasiye işleten 61 yaşındaki bir şahıs, 13 yaşında bir kız öğrenciye mektup yazarak tacizde bulundu. Şüphelinin küçük kıza yönelik yazdığı mektupta "Bunun imkansız bir aşk olduğunu çok iyi biliyorum" yazdığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Aydın Efeler Mahallesi'nde kırtasiye işleten 61 yaşındaki E.G., 13 yaşındaki bir kız çocuğuna aşk mektubu yazdı. E.G.'nin yazdığı mektup kızın ablası tarafından ele geçirilince durum polise bildirildi.

İSTİSMARDAN TUTUKLANDI

13 yaşındaki kız çocuğunun ailesi, emniyete giderek şikayetçi oldu. E.G., emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Zanlı, 'çocuğa cinsel istismar' suçlamasıyla sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"İMKANSIZ OLDUĞUNU İYİ BİLİYORUM"

61 yaşındaki zanlının küçük kıza yazdığı mektubunda "Bunun imkansız bir aşk olduğunu çok iyi biliyorum" ifadeleri kullandığı ortaya çıktı.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal