1 Mayıs Yol Durumu: Sabah Saatlerinde Tamamen Kapatıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ dolayısıyla saat 04.00’ten etkinlik bitimine kadar Sıraselviler Caddesi, Halaskargazi Caddesi, Tarlabaşı Bulvarı, Mete Caddesi, Gümüşsuyu Caddesi, Cumhuriyet Caddesi trafiğe kapattı.

01.05.2018-09:15 - (Son Güncelleme: 01.05.2018-08:50)

Unkapanı Köprüsü’nden ve Perşembe Pazarı’ndan gelen trafik akımı, Kasımpaşa ve Karaköy istikametine doğru yönlendirilecek. Kasımpaşa’dan gelen trafik akımı, tuz ambarı ışıklardan Hasköy ve Karaköy istikametine doğru yönlendirilecek. Dolapdere’den gelen trafik akımı, Divan Kavşağından tünel üzerinden Şişli istikametine veya stat üzerinden Beşiktaş istikametine yönlendirileceği bilgisi verildi.

Dolmabahçe Gazhane Caddesi'nden gelen trafik akımı, Gümüşsuyu’na verilmeden Beşiktaş ve Karaköy istikametine doğru yönlendirilecek. Şişhane’den gelen trafik akımı, Kasımpaşa ve Unkapanı Köprü istikametine doğru yönlendirilecek. Şişli’den gelen trafik akımı, Yedikuyular Caddesine ve tünel Taksim tünel üzerinden Beşiktaş istikametine doğru yönlendiriliyor.

Defterdar Yokuşu tarafından Taksim’e doğru çıkan yol kapatılarak, Firuzağa meydan trafik akımı Akarsu yokuşu ve Taktaki yokuşu istikametine doğu veriliyor. Mebusan Yokuşu Caddesi çıkış istikameti Meclis-i Mebusan Caddesiyle kesişim noktasından kapatılarak, trafik akımı Karaköy istikametine doğru veriliyor.

TAKSİM MEYDANI'NA KİMSE ALINMIYOR

Etrafı bariyerlerle çevrilen Taksim Meydanı’na şu an itibariyle kimse alınmıyor. Meydan çevresinde oluşturulan alanlarda da düzenli olarak kimlik kontrolü yapılıyor.

TURİSTLER VALİZLERİYLE YÜRÜMEK ZORUNDA KALDI

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Taksim'e gelen turist kafilesi yolların kapatılması sonucunda, valizleriyle yürümek zorunda kaldı. Ellerinde valizler Sıraselviler Caddesi'ne yürüyerek gelen turistler, Kazancı yokuşunda bulunan otellerine yayan gitmeye çalıştılar. Yokuşa giriş bariyerlerle kapatılması sebebiyle turistler polislerden yardım istedi. Polisler bariyeri açarak turist kafilesine geçiş izni verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal