Göztepe’de Leo Schwechlen Şoku!

Süper Lig'in flaş kulüplerinden Göztepe'de, Leo Schwechlen'in kontratlarını tek taraflı sonlandırdığını duyurdu.

18.06.2020-13:28 - (Son Güncelleme: 18.06.2020-13:19) Göztepe’de Leo Schwechlen Şoku!

Süper Lig’de cumartesi akşamı BtcTurk Yeni Malatyaspor deplasmanına konuk olacak Göztepe’de Leo Schwechlen krizi gerçekleşti. Coronavirüs salgını boyunca kendine para verilmediği bahane gösteren Fransız futbolcu takıma ihtarname çekip sonrasında kontratını tek taraflı sonlandırarak kulüpten ayrıldı.

‘HAKSIZ FESİH KARŞISINDA HUKUKİ HAKLAR ARANACAK’

Göztepe resmi internet sitesinden Leo’nun gidişiyle alakalı, “Oyuncumuz Leo Schwechlen, yolladığı ihtarname ile sözleşmesini tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de pandemi nedeniyle hayatın durduğu mart, nisan, mayıs aylarının ödemelerinin yapılmadığı gerekçesiyle, tek taraflı olarak feshettiğini tarafımıza bildirmiştir. Kulübümüzün haksız fesih karşısında hukuki haklarını arayacağını kamuoyunun bilgisine sunarız” açıklamasında bulundu.

BU SEZON 6 KARŞILAŞMADA SAHAYA ÇIKTI

Göztepe’ye 2016- 2017 sezonunda 1’inci Lig’deyken Kıbrıs Rum Kesimi’nin Anorthosis kulübünden transfer olan 31 yaşındaki deneyimli futbolcu, ilk yılında Play-Off şampiyonluğu gördü. Ertesi yıl Süper Lig’de Göztepe’de görev yapmaya devam eden Leo Schwechlen 22 karşılaşmada yer aldı. Sergilediği performansla taraftarın en sevdiği futbolcular arasında yer alan Leo, geçen sezon ise Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a transfer oldu. Bir senelik gidişin sonrasında sezon öncesinde tekrardan Göztepe’ye gelen savunmacı Süper Lig’de 6 karşılaşmaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal