Göktaşı Nerede Çekildi?

Konusu ve tarzı ile ilgi çeken komedi filmleri arasında yer alan Göktaşı, 2018 yılında vizyona girmiştir. Filmin yönetmenliğini Caner Erzincan, senaristliğini ise Bekir Kerem Kurt, Caner Erzincan ve Bahadır Sağlam birlikte üstlenmiştir.

03.07.2020-15:41 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-15:39) Göktaşı Nerede Çekildi?

Televizyon kanallarında da belli aralıklarla yayınlanmaya devam eden filmin başrollerinde Şafak Sezer ve Ayhan Taş yer almaktadır. Göktaşı filminde, kuraklık ile mücadele den köy sakinlerinin bu derde bir çare ararken başlarına gelenleri anlatılmaktadır. Göktaşı, bir komedi filmi olmasının yanı sıra, olağandışı senaryosu ve fantastik üslubu ile izleyenlerin beğenisini kazanmıştır. Peki Göktaşı nerede çekildi? Göktaşı filmi konusu ne? Oyuncuları kimler?

Göktaşı Filmi Konusu

Göktaşı filminde, Trakya’nın Günebakan köyünde yaşayan halk, susuzluğu dindirmek için çare aramaktadır. Bu yüzden yağmur duasına çıkarlar. Tüm köy halkı yağmur yağacak ümidiyle gözlerini gökyüzüne dikmişken, hiç beklenmedik bir şekilde yağmur yerine gökten göktaşları yağmaya başlar. Bu olay, tüm dünyada duyulur ve Amerika’dan, Rusya’dan, Almanya’dan pek çok ajanın ilgisini çeker. Tüm ajanlar bunun nedenini anlamak ve incelemek için köye akın ederler. Tüm köy sakinleri büyük bir şaşkınlık içerisinde olan biteni anlamaya çalışmaktadır.  Filmdeki asıl komedi de bundan sonra başlar.

Köye gelen ajanlar, göktaşlarının çok değerli olduğunu düşünerek bu taşlara sahip olmak için ellerinden geleni yaparlar. Göktaşlarını satın almak için oldukça yüksek ücretler öderler. Filmde Şafak Sezer’in canlandırdığı kurnaz köy muhtarı İsmet ise, bu durumdan fazlasıyla yararlanarak kazanç sağlamaya çalışmaktadır. İsmet, düşen göktaşları sayesinde para kazanma derdindeyken, müzisyen oğlu Bahadır ise köye haber yapmak için gelen muhabir Ceylan’a aşık olur. Böylelikle işler iyice sarpa sararak karakterlerin hayatlarında çok gülünç olaylar yaşanmaktadır.

Peki Göktaşı nerede çekildi?

Göktaşı Filmi Nerede Çekildi?

Göktaşı filmi tam bir ay süren yoğun set çalışmaları ile Kırklareli’ndeki Armağan Köyü’nde çekilmiştir. Bölge halkını da oldukça mutlu eden bu çekimler sırasında, tüm set ekibi köye kamp kurarak burada ikamet etmiştir. Armağan Köyü’nün o dönem muhtarlığını yapan Recep Dal, ‘Armağan köyünde gerçekleşen film çekimleri sayesinde köyün isminin duyulmaya başladığını ve bu köyü ziyarete gelen misafirleri ağrılamaktan mutluluk duyduklarını’ söylemiştir.

Göktaşı Filmi Oyuncuları

- Şafak Sezer

- Bülent Çolak

- Ayhan Taş

- Tuna Orhan

- Mehmet Esen

- Sinan Çalışkanoğlu

- Ceyhun Fersoy

- Yılmaz Gruda

- Nilay Toprak

Göktaşı Filmi Yapım Ekibi

- Yönetmen: Caner Erzincan

- Yapımcı: Furkan Yeşilnur

- Senarist: Caner Erzincan, Bekir Kerem Kurt ve Bahadır Sağlam

- Görüntü Yönetmeni: Feza Çaldıran

- Müzik: Bahadır Sağlam

- Sanat Yönetmeni: Natali Yaresyan

- Kurgu: İlyas Uğur

- Dağıtıcı: CGV Mars Dağıtım

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal