Gelinim Mutfakta Yeşim kimdir, torpilli mi? Aslıhan'ın ödülü Yeşim'e neden verildi?

Gelinim Mutfakta programının dün yayınlanan bölümünde en lezzetli yemeği yaparak gün birincisi olan ve çeyrek altın ödülünü kazanan yarışmacı Aslıhan olmuştu. Ancak bugün şaşırtan bir gelişme yaşandı. Aslıhan'ın ödülü elinden alınarak diğer yarışmacı Yeşim'e verildi. Peki, Aslıhan'ın ödülü neden Yeşim'e verildi? Gelinim Mutfakta'da torpil mi dönüyor? İşte olayla ilgili bilinmesi gerekenler...

22.06.2022-13:14 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-13:14) Gelinim Mutfakta Yeşim kimdir, torpilli mi? Aslıhan'ın ödülü Yeşim'e neden verildi?

Gelinim Mutfakta programında Aslıhan'ın elinden alınarak Yeşim'e verilen ödül sosyal medyada gündem oldu. Birçok kişi programda torpil döndüğünü iddia ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da neden ödül değişikliği yapıldı? Gelinim Mutfakta programında torpil var mı? Detaylar haberimizde...

Gelinim Mutfakta Aslıhan'ın ödülü neden Yeşim'e verildi?

20 Haziran Pazartesi tarihinde yayınlanan bölümde Aslıhan 18 puan alarak günü birincilikle kapatmış ve çeyrek altının sahibi olmuştu.

 gelinim mutfakta kurmaca mı

Ancak dün yayınlanan bölümde, sunucu Nursel Ergin, stüdyonun temizliğinden sorumlu görevlinin çöpte kırılmamış yumurta bulduğunu ve bu yumurtayı atan ismin Aslıhan olduğunu belirtti.

Sunucu Ergin, Aslıhan'ın bu davranışından dolayı kazandığı ödülü elinden alarak Pazartesi gününe ait puanından 2 puan kesti. Bu gelişme sonrasında Aslıhan ile Yeşim eşit puanlara ulaşmış oldu.

Format gereği gelinler eşit puan aldıklarında kurama çekimi yapılıyor. Nursel Ergin, kura çekimini kaynana Nurten'in yapmasını istedi. Kaynana Nurten'in çektiği kuradan çıkan isim Yeşim olunca, çeyrek altın ona verildi.

 gelinim mutfakta yeşim torpilli mi

Yarışmanın birincisi belli mi, Yeşim mi birinci olacak?

Yayınlanan bölümler iki hafta öncesinden çekilip montajlanarak ekrana geliyor. Bundan dolayı Pazartesi günü yayınlanan bölümde Aslıhan'dan puan düşmeyerek ertesi güne bırakmaları kafaları karıştırdı.

Yeni bölümde Aslıhan'ın çeyreğinin alınıp, kura sonucunda Yeşim'e verilmesi bunun planlı olduğunu düşündürdü.

Aslıhan'ın yaptığı hata aynı gün ortaya çıkartılıp ödülü elinden alınsaydı ve Yeşim'e verilseydi böyle bir soru işareti olmayacaktı. Ancak yaşanan olaylardaki tutarsızlık kafaları karıştırıyor.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal