Marmaris’te son durum ne, orman yangını kontrol altına alındı mı? Marmaris yangın bölgesinden son durum

Geçen sene orman yangınlarını vatandaş yüreği ağzında takip etmişti. Ne yazık ki bu sene de Marmaris bölgesinde bazı yangınlar başladı. İnsanlar merakla Marmaris yangınının son detaylarını araştırıyor. Tüm detaylar haberimizde.

22.06.2022-13:08 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-13:08) Marmaris’te son durum ne, orman yangını kontrol altına alındı mı? Marmaris yangın bölgesinden son durum

Marmaris bölgesinde birkaç gün önce başlayan orman yangınları insanları korkutmaya başladı. İnsanlar merakla müdahalelerin ne durumda olduğunu ve yangının son durumunu araştırıyor. Marmaris orman yangını ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Marmaris orman yangını

Marmaris'te başlayan orman yangınının büyük ölçüde kontrol altına alındığı Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından duyuruldu. Muğla Marmaris'te başlayan orman yangınlarına hava ve karadan müdahaleler sürüyor. Müdahalelerde 20 helikopter ve 14 uçak bulunuyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medyada yangın yapan insanları hedef alarak eleştirilerde bulundu. 

Marmaris Yangınında Son Durum

Orman Genel Müdürlüğü dün akşam saatlerinde başlayan orman yangınının kontrol altına alınmasının sonlarına gelindiğini ve endişelenilecek bir şey olmadığını belirtti. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal