Gelinim Mutfakta yeni yarışmacı Damla kimdir, kaç yaşında?

Kanal D'nin sevilen yarışma programlarından biri olan Gelinim Mutfakta, hafta içi hergün ekranlarda izleyicilerle buluşuyor. Bu hafta izleyenleri ekran başına kilitleyecek bölümleri ile yayına hazırlanan Gelinim Mutfakta'nın yeni yarışmacılarından Damla, yarışmanın müdavimleri tarafından merak edilmeye şimdiden başlandı. Peki, Gelinim Mutfakta yeni yarışmacı Damla kimdir, kaç yaşında?

28.03.2022-01:21 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-01:21) Gelinim Mutfakta yeni yarışmacı Damla kimdir, kaç yaşında?

Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi hergün Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışması severek izlenen yemek programlarının başında geliyor. Her hafta 4 ayrı gelinin yarıştığı programda geçen hafa Fulya'nın elenmesiyle yeni yarışmacı olarak kimin geleceği belirlendi. Miyase, Yeşim ve Hasret'in yanına gelecek olan Damla isimli yarışmacının eski yarışmacılardan biri olduğu belirtilirken programın daimi izleyicileri Damla'nın kim olduğunu şimdiden araştırmaya başladı.

Gelinim Mutfakta yeni yarışmacı Damla kimdir, kaç yaşında?

Gelinim Mutfakta yeni yarışmacı Damla kimdir, kaç yaşında?

Geçtiğimiz haftalarda yarışmaya katılan iddialı yarışmacı Damla, konuşmaları ve yorumlarıyla izleyicilerin büyük beğenisini kazanmıştı. Yarışmadan elenen Damla, yeniden programa dahil olunca tanıtım fragmanında 'Yarım bıraktığım işi tamamlamaya geldim' sözleriyle büyük olay yarattı.

Özellikle Yeşim ve Miyase’nin Hegemonyasına son vermek istediği için yarışmaya geri geldiğin söyleyen yarışmacı Damla Saçıkara izleyicilerin en çok araştırılan ismi olmayı bir anda başardı. 

Gelinim Mutfakta yeni yarışmacı Damla kimdir, kaç yaşında?

20 yaşında olduğu öğrenilen ve aslen Amasyalı olan Damla Saçıkara, şuan nişanlı. 4 Temmuz'da evleneceğini söyleyen Damla Saçıkara, kendisine çok güvenen bir yarışmacı portföyüne sahip. Kayınvalidesi Nuray hanımla yarışmada birinciliğe oynayan Damla, aynı zamanda sosyal medya hesaplarını da çok aktif kullanıyor. 16.3 bin takipçili İnstagram hesabı bulunan Damla Saçıkara’nın resmi İnstagram hesabı '@damlafurkansenyel' adıyla kayıtlı. Gönderileri beğeni yağmuruna tutulan yeni yarışmacı Damla Saçıkara, diğer yarışmacılara büyük gözdağı da veriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal