22.04.2021-16:48 (Son Güncelleme:19.08.2023-17:47)


1

Boşanınca hayatı değişen ünlüler kim

Boşanınca hayatı değişen ünlüler kim

Ünlü isimler beraber rol aldıkları dizi ve filmlerde partnerleriyle bazen sadece rol arkadaşı olarak kalamıyor. Canlandırdıkları karakterlerin yaşadıkları aşktan olsa gerek gerçekte de bu duyguya kapılabiliyorlar. Kapıldıkları duyguların ardından yaşadıkları birlikteliği evliliğe taşıyorlar. Kimilerinin evliliği mutlu bir şekilde sürerken kimisi için durum beklendiği gibi olmayabiliyor. Örneğin Halit Ergenç ve Bergüzar Korel, birlikte rol aldıkları ''Binbir Gece'' dizisinde tanıştı. İkili kısa bir süre içerisinde hayatlarını birleştirmeye karar vererek 2009 yılında dünya evine girdi. Evliliği hala devam eden çiftin, Ali Ergenç, Han Ergenç adlarında iki oğlu var. Fakat her hikaye Bergüzar ve Halit'inki gibi mutlu sonla bitmiyor. Bazı ünlülerin ise Sibel Can- Hakan Ural, Hülya Avşar- Kaya Çilingiroğlu, Ali Sunal-Gökçe Bahadır ve sayamayacağımız pek çok gibi yollarını ayırmaya karar verebiliyor. Peki hangi ünlüler boşandı? Birbirilerine çok yakıştırılan ünlü çiftler ani bir karar ile yollarını ayırabiliyor. Ekranlardan tanıdığımız ünlü isimlerin evlilikleri kadar ayrılıklarını çok konuşuyoruz. Kimini birbirine çok yakıştırıyoruz, kimini ise hiç sevemiyoruz. İşte bir dönem gözler önünde yaşadıkları aşklarıyla dillere destan olmuş, ayrılık kararları yüreğimizi yakmış ünlülerin, boşandıktan sonraki hayatları nasıl değişti? Hangi ünlüler evliliklerini sonlandırmaya karar verdi?



2

Burçin Terzioğlu - Murat Yıldırım

Burçin Terzioğlu - Murat Yıldırım

Yıllarca evli kalan çift, ani bir kararla boşandı. İki isimde kariyerinde ciddi başarılara imza attı.



3

Oğuzhan Koç

Oğuzhan Koç

Arkadaşı Eser'in programına katılan ünlü oyuncu skandal açıklamalar yaptı. Boyu ile sık sık gündem olan Oğuzhan Koç bu konuya da açıklık getirdi. Boyu 1.70 olarak bilinen ünlü isim ''Kısa değilim 1.75 boyum var. Ülke ortalaması 1.70 falan olması lazım. Şu ayakkabıları da giyince 1.80 oldum'' dedi. Eser Yenenler'in “Yeni kararlar verdirdi mi bu sana?” sorusu üzerine ünlü isim “Tabii ki önemli ve ciddi bir konu olduğu için bundan alınacak, çıkarılacak bir sürü ders var. Mutlaka almışımdır. Daha sonra alacağım, öğreneceğim bir şeyler de vardır… Daha sonra farkına varacaklarım olabilir. Ama hayatta bunlar var. Bazı şeyler var. Hakikaten ‘Bu benim başıma gelmez, benim planlarım belli’ diyorsun… Hepimiz ölmeyecekmişiz zannediyoruz ya, öleceğiz. Bu da olacak başına geldiği esnada çok şaşırmıyorsun. Şahane bir şey yaşadık, şahaneydi her şey… İyi ki yaşadık… İyi ki benim başıma böyle bir şey geldi… Her şey yolunda, hayat devam ediyor…” açıklamasını yaptı.



4

Ufuk Özkan

Ufuk Özkan

Evliliklerinde anlaşamadıkları için tek seferde boşanan çift gündeme bomba gibi düştü. Nazan Güneş'in Anadolu Ateşi danscısı olduğu öğrenildi.



5

Aslı Enver - Birkan Sokullu

Aslı Enver - Birkan Sokullu

Hemen hemen üç sene evli kalan çift, ayrıldıktan sonra hem evrim geçirdi hem de oyunculuk kariyerinde tırmanışa geçti.



6

Özge Borak-Ata Demirer

Özge Borak-Ata Demirer

Çok yakıştırılan çiftin evliliği 2 sene devam etti.



7

Burcu Kara - Buğra Gülsoy

Burcu Kara - Buğra Gülsoy

Çok yakıştırılan çift beklenmedik bir kararla boşandı. Evliliğin ardından Buğra Gülsoy, kariyerinde oldukça yüksek sıçrayışlar yaptı.



8

Gökçe Eyüpoğlu

Gökçe Eyüpoğlu

İddialara göre aralarında ihanet giren çift anlaşmalı olarak ayrıldı. Söylenenlere göre ünlü oyuncu mahkeme çıkışı bitap ve ağlamaklı bir haldeydi.



9

Ayşe Özyılmazel - Ali Taran

Ayşe Özyılmazel - Ali Taran

Evlilikleri ile magazin dünyasında oldukça ses getiren çiftin mutluluğu kısa sürdü.



10

Özcan Deniz- Feyza Aktan

Özcan Deniz- Feyza Aktan

Özcan Deniz eski eşi Feyza Aktan ile devam eden davalarında yeni gelişmeler.



11

Selin Ciğerci- Gökhan Çıra

Selin Ciğerci- Gökhan Çıra

Gökhan Çıra eski eşi Selin Ciğerci ile arasındaki tüm bağları kopardı.



12

Alişan - Buse Varol

Alişan - Buse Varol

Boşanma işlemlerine başladıkları belirtilen ünlü çift hakkında Seyhan Soyludan açıklama geldi; "Alişan 6 gündür evine gitmiyor annesinde kalıyor. Birincisi Alişan zaten evine gitmiyordu. İlk ben açıklamıştım bunu. Buse de 3-4 gündür evine gitmiyor. Annesinde kalıyor çocuklarla birlikte. İkincisi Buse Varol'un avukatı boşanma hazırlıklarına başladı. Sansasyonlardan uzak nasıl boşanılır diye mahkemeyle ilgili başkan aranıyor. Üçüncüsü ise Buse Varol ayrılma şartı olarak, basında yazıldığı gibi 5 milyon dolarlık ev varmış da anlaşılamamış meselesi değil. Alişan'ın değil 5 milyonluk, 500 TL'lik bir şeyi yok üzerinde. Neden? Alişan'ın tüm yatırımı ve mal varlığı ailesi üzerine yapılır. Buse böyle yaparak Alişan'dan bir şey alamaz. Mal paylaşımı yok çünkü Alişan'ın böyle bir serveti yok. Şu anki evi de kiradır. Buse yalnızca çocukların üzerine bir ev olsun istemiş. Gayet de makul bir talep. Suzan Hanım bu olaya el koydu ve bir süre ayrı kalmalarını istedi. Suzan Hanım varken, onlar kolay kolay ayrılamazlar. Ayrı kalacaklar ama boşanmayacaklar" dedi.



13

Mustafa Sandal - Emina Jahovic

Mustafa Sandal - Emina Jahovic

Mustafa Sandal ve Emina Jahovic çifti şimdilerde nafaka davasından dolayı mahkemelik oldu.



14

Teoman-Ayşe Kaya

Teoman-Ayşe Kaya

Bu evlilik 2 yıl sürdü.



15

Naz Elmas-Emre Kıramer

Naz Elmas-Emre Kıramer

2015'te evlenen çiftin saadeti ise sadece 6 ay devam etti.



16

Keremcem-Seda Güven

Keremcem-Seda Güven

2014'te evlenen çiftin birlikteliği 9 ay sürdü.



17

Yeşim Salkım-Hakan Eratik

Yeşim Salkım-Hakan Eratik

2009'da evlenen çift, 6 yıl sonra birlikteliklerini noktalama kararı verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr