Gelinim Mutfakta puan durumu 18 Mayıs 2022 Çarşamba Çeyrek altını kim aldı?

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Gelinim Mutfakta programında yarışma heyecanı devam ediyor. Gelinlerin birbirleriyle kıyasıya rekabeti sürerken, programın izleyicileri hangi gelinin günün kazananı olduğunu araştırmaya başladı. İzleyiciler, 18 Mayıs Çarşamba günü Gelinim Mutfakta’da kim birinci oldu? Çarşamba gününün puan tablosu nasıl? Gibi sorulara yanıt arıyor.

18.05.2022-16:30 - (Son Güncelleme: 18.05.2022-16:30) Gelinim Mutfakta puan durumu 18 Mayıs 2022 Çarşamba Çeyrek altını kim aldı?

Hafta içi her gün Nursel Ergin’in sunumuyla Kanal D ekranlarına yayınlanan Gelinim Mutfakta programında kıyasıya rekabet sürüyor. Gelinler her gün kendilerine verilen tarifi hazırlayarak kayınvalidelerin ve sunucu Nursel Ergin’in puanlamasına sunuyor. Kayınvalidelerden ve sunucudan en yüksek puanı alan gelin gün birincisi olarak bir çeyrek altını yakasına takıyor. Yarışma programında heyecan eksik olmazken izleyiciler, 18 Mayıs Çarşamba günü programda hangi gelinin birinci olduğunu araştırmaya başladı. 

Gelinim Mutfakta

Gelinim Mutfakta programı haftanın üçüncü gününde de izleyicileri ekrana kilitledi. Tartışmanın ve rekabetin eksik olmadığı programda yeni tarifler hazırlanıyor. Gelinler verilen süre içinde belirtilen tarifi hazırlarken, kayınvalidelerin gelinlerine kaç puan vereceği de merak konusu oldu. 

Gelinlerin hazırladığı yemekler öncelikle Sunucu Nursel Ergin tarafından tadılıp puanlanıyor. Nursel’in puanlamasının ardından kayınvalideler masa başına gelerek tadıma başlıyor. Puanlama anında nefesler tutulurken hangi gelinin kaç puan alacağı en merak edilen konular arasında. 

18 Mayıs Çarşamba günü kim kazandı

18 Mayıs Çarşamba günü kim kazandı?

Çarşamba günü Gelinim Mutfakta programının kazananı oldu.

Senanur 23 puan

Aslıhan 13 puan

Damla 12 puan

Edanur 10 puan

Bugünkü bölümde en yüksek puanı alan gelin Senanur oldu.

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal