Gece Geç Saatlerde Evden Ayrılan 2 Kızdan Haber Alınamıyor, Aileleri Perişan Durumda!

Bursa'da meydana gelen olayda gece geç saatlerde işe gidiyorum diyerek evden çıkan 2 kızdan haber alınamıyor.

23.11.2021-11:21 - (Son Güncelleme: 23.11.2021-11:41)

Son dakika gelen bilgilere göre, Bursa'da yaşanan olayda, evden işe gittiğini belirterek çıkan 16 yaşındaki iki kız çocuğundan aileleri haber alamıyor. İki kızı sosyal medya hesapları dahil her şeyi kapatıp kayıplara karıştığını belirten aileler, kızlarından gelecek güzel haberleri bekliyor.

ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Yapılan açıklamalara göre, sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Ayşenaz Arık (16) ve aynı mahallede yaşayan arkadaşı Gamze'den yapılan paylaşımdan haber alınamıyor. Polis ekipleri iki kız çocuğunu her yerde ararken zor durumda kalan aileye her türlü habere hazırlıklı olmalarını söylediği kayıtlara geçti.

SON PAYLAŞIMLARINI KESTEL İLÇESİNDEN YAPMIŞLAR

Ayşenaz Arık'ın babası Ceylan Arık yaptığı açıklamalarda kızı ile herhangi bir sorununun olmadığını iyi geçindiklerini belirterek yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Kızım dün öğlen saatlerinde işe gidiyorum diye evden çıktı. Ondan sonra akşam saat 22.30 civarı annesini aradı ve anne yarım saat sonra eve geleceğim dedi. Yarım saat sonra kızımın telefonu kapandı. Daha sonra kız kardeşi Kestel Güvercinlik Parkı'ndan story attığını görmüş. Biz de Kestel'de görüldüğünü öğrenince burada aramaya başladık. Meydanda tost yemişler hatta bir abi Allah rızası için karınlarını doyurmuş. Biz kızımın Kestel'de olduğunu biliyoruz görenlerin duyanların polisle yada bizimle iletişime geçmesini istiyoruz"

ACILI BABA KIZINA SESLENDİ

Yetkililerin yardımı ile kızına seslenen baba Ceylan Artık yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi; "Yavrum dön yuvana. Biz perişan haldeyiz mahvolduk. Ağabeyin, Annen herkes perişan. Gel yavrum bizi seviyorsan ne olur dön yuvana. Allah aşkına dön"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal