Galatasaray'ın Teknik Direktörü Fatih Terim Niğdespor'un Pilot Takımları Olacağını Açıkladı!

Galatasaray'ın tecrübeli teknik adamı Fatih Terim, Niğdespor takmıyla iş birliği yaptıklarını açıkladı.

01.11.2021-15:08 - (Son Güncelleme: 01.11.2021-15:24)

Süper Lig devlerinden Galatasaray'da önemli gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gaziantep FK karşılaşmasının ardından basın toplantısında önemli sorulara yanıt verdi. Fatih Terim, çok önemli gelişmelere de açıklık getirdi.

FATİH TERİM ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Fatih Terim, Niğdespor'un pilot takımları olacağını söyledi. Fatih Terim yaptığı açıklamada, "Bu arada Niğdespor takımı şu anda Galatasaray ağırlıklı. Bizim planımız içerisinde takım almak vardı. Sevgili Başkan Seyit Mehmet Özkan ile Sayın Burak Elmas başladılar. Şimdi biz devam ediyoruz tamamen. Dün itibarıyla Ceyhun (Müderrisoğlu) Hoca'yı [Galatasaray U19 takımı antrenörü] Niğdespor'a gönderdik. Ekibi ile orada başlayacak. Bizim buradan kiralık verdiğimiz oyuncuları orada değerlendireceğiz. En kısa zamanda başkan ile Niğde'ye gideceğiz. Bize çok faydası olan bir yer haline gelecek." ifadelerine yer verdi.

NİĞDESPOR GALATASARAY'IN PİLOT TAKIMI OLACAK

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim devam eden açıklamasında, "Orada kendi hocamızı da yöneticimizi de oyuncumuzu da deneyeceğiz, çıkaracağız. O raporla bundan sonra aktaracağız." ifadeleriyle açıklamalarını sonlandırdı.

Sarı kırmızılılarda Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in yaptığı açıklamalar, basında büyük ilgi uyandırdı. Niğdespor'un Galatasaray'ın altyapısı olma gelişmesi gerek sarı kırmızılı taraftarların gerek futbol kamuoyunun büyük dikkatini çekti. Son dönemlerde Galatasaray alt yapısından pek çok futbolcuyu Türk futboluna kazandırmasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Sarı kırmızılıların, Niğdespor ile anlaşarak alt yapı anlamında yaptığı çalışmalar Türk futbolunda büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal