Cemali Sertel'den Trabzonspor ve Alanyaspor Maçlarıyla İlgili Çarpıcı Açıklamalar!

Çaykur Rizespor'un son haftalarda dikkat çeken isimlerinden biri olan Cemali Sertel, geçtiğimiz hafta oynadıkları Trabzonspor karşılaşması ve bu hafta oynayacakları Alanyaspor karşılaşmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

01.11.2021-13:43 - (Son Güncelleme: 01.11.2021-13:43) Cemali Sertel'den Trabzonspor ve Alanyaspor Maçlarıyla İlgili Çarpıcı Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'de sezona Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde başlayan Çaykur Rizespor, üst üste alınan kötü sonuçların ardından Bülent Uygun ile karşılıklı olarak anlaşma sağlayarak yollarını ayırmıştı.

HAMZA HAMZAOĞLU İLE YÜKSELİŞ BEKLENİYOR

Bülent Uygun ile yaşanan ayrılığın ardından Çaykur Rizespor, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile anlaşma sağlamış ve göreve geldiği günden bu yana yükselen form grafiği ile birlikte daha iyi bir oyun sergilemeye başlamıştı.

GÖZLER ALANYASPOR KARŞILAŞMASINDA

Çaykur Rizespor'da geçtiğimiz hafta oynanan Trabzonspor karşılaşmasında 1-0 önde götürdüğü karşılaşmada sahadan 2-1'lik mağlubiyet ayrılınmasının ardından gözler Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynanacak olan Alanyaspor karşılaşmasına çevrildi.

CEMALİ SERTEL'DEN İDDİALI AÇIKLAMALAR

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Çaykur Rizespor'da karşılaşmanın hazırlıklarının sürdürüldüğü antrenmanın ardından son haftalarda sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Cemali Sertel, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Çaykur Rizespor forması giyen Cemali Sertel, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Bu hafta kesinlikle üç puanı alarak milli maç arası öncesi taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Trabzonspor'a karşı geçtiğimiz hafta elimizden geleni yaptık ama yine olmadı. Artık bu bizi tatmin etmiyor. Çünkü sonuç almak istiyoruz.Bu hafta kesinlikle üç puanı alarak milli maç arası öncesi taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Hocamız geldiğinden beri yavaş yavaş açıldığımı düşünüyorum. Bunun için ekstra çalışıyorum ve daha iyi olmak istiyorum. Kasımpaşa maçına ailem de gelmişti. Güzel bir gol attım, mutluyum. Bu gollere devam etmek istiyorum. Benim bir gol hedefim yok. Yeter ki maçları kazanalım. Taraftar da çok üzgün. Biz de çok üzgünüz, artık galip gelmek istiyoruz. Onlar da sabırsız biz de sabırsızız. En hızlı şekilde puan almak istiyoruz. Taraftarımız biraz sabretsin, gerisi gelecek. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal