Galatasaray'dan Kiralık Olarak Almeria'ya Transfer Olan Valentine Ozornwafor Performansıyla Hayal Kırıklığı Oluşturdu!

Galatasaray genç futbolcusu Valentine Ozornwafor'u, tecrübe kazanması öncelikle Almeria takımına kiralamıştı. Almeria'da yeterince forma şansı bulamayan futbolcu, son olarak gittiği Charleroi takımında da hayal kırıklığı oluşturdu.

28.10.2021-12:55 - (Son Güncelleme: 28.10.2021-14:01)

Galatasaray, Nijeryalı futbolcu Valentine Ozornwafor'u 2.5 sene önce Nijerya'nın Enyimba takımından transfer etmişti. Sarı kırmızılılar o tarihten sonra futbolcuyu tecrübe kazanması için kiralık olarak iki farklı takıma yolladı fakat futbolcu gittiği her yerde büyük hayal kırıklığı oluşturdu.

VALENTİNE OZORNWAFOR HİÇBİR MAÇTA FORMA GİYEMEDİ

Almeria'ya 2019-20 sezonunda kiralık olaran transfer olan Nijeryalı futbolcu, sadece 5 karşılaşmada forma giydi. Bu sezon başında ise Belçika'nın Charleroi takımına transfer olan Ozornwafor şu ana kadar hiç süre alamadı.

VALENTİNE OZORNFAWOR'UN SÖZLEŞMESİ 2023 YILINA KADAR

Bir sezonluğuna Belçika'nın Charleroi takımına transfer olan 22 yaşındaki savunma futbolcusu İspanya'nın ardından Belçikada da tecrübe kazanacağı maçları oynamakta büyük sıkıntı çekiyor. Nijeryalı futbolcunun sarı kırmızılılar ile olan sözleşmesi 2022-23 sezonu sonunda bitecek.
Genç Niyeryalı stoper Valentine Ozornwafor, Galatasaray'a Nijerya'nın Enyimba Aba takımından transfer olmuştu. Genç futbolcu 1.94'cm'lik uzun boyu ile oldukça dikkat çekmişti. Fatih Terim, fizik gücü yüksek olan futbolcudan istediği verimi alamamış ve tecrübe kazanması için başka takıma transfer olmasını istemişti. Nijeryalı 22 yaşındaki stoper Valentine Ozornwafor öncelikli olarak İspanya ekibi Almeria'ya kiralanmıştı. Genç futbolcu burada etkisi performansıyla gözden düşmesinin ardından Belçika ekibi Charleroi'nin yolunu tuttu. Belçika ekibi Charleroi'de ise Nijeryalı futbolcu hiçbir varlık gösteremedi. Valentine Ozornwafor, Belçika ekibinde henüz sahada süre bile alamadı. Futbolcu içinde bulunduğu durum nedeniyle dikkatleri üzerine çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal