Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye Transfer Çalımı! Muriç'in İntikamı Alınıyor!

Galatasaray, Fenerbahçe'ye transfer çalımı atmaya hazırlanıyor.. Muriç'i ezeli rakibine kaptıran Galatasaray, Deniz Türüç'ü kadrosuna katmak istiyor.

15.07.2019-09:46 - (Son Güncelleme: 15.07.2019-09:39) Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye Transfer Çalımı! Muriç'in İntikamı Alınıyor!

Babel, Şener, Adem, Ozornwafor ve Jimmy Durmaz'ı kadrosuna katan Galatasaray, Fenerbahçe'nin de transfer etmek istediği Deniz Türüç'ü ikna edip renklerine bağlamak istiyor..

Fenerbahçe ile her konuda anlaşan Kayserispor yönetimi Deniz Türüç'ün Fenerbahçe'ye transfer olmasını beklerken bugün sürpriz bir gelişme yaşandı.. Daha önce Kayserispor yönetimine 2.5 milyon euro önerek Galatasaray teklifi yükselterek 3.5 milyon euro'ya çıkarttı.

Fatih Terim'in de kanat transferi için istediği 26 yaşındaki futbolcu için görüşmelere hız verildi..

Fatih Terim'in bu isteğinden sonra Abdurrahim Albayrak'ın bizzat üstlendiği bu transfer için Kayserispor Başkanı Erol Bedir ile biraraya geleceği öğrenildi.

Kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi kalan Deniz Türüç'ün ise bu transferde kafasının bir hayli karıştığı iddia edildi..

İki ezeli kulüp Vedat Muric’ten sonra Deniz Türüç için de kıyasıya bir rekabete girerken, sarı-kırmızılı ekibin bu kez pazarlık masasına daha güçlü oturmasının beklendiği bildirildi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal