Fenerbahçe'nin Transfer Rotası Belli Oldu! İşte Transfer Edilecek Yıldız İsimler!

Fenerbahçe geçtiğimiz sezonu unutturacak transfer hamleleri yapmayı planlıyor.. Max Kruse ve Muriç transferinden sonra Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlı günler bekliyor..

15.07.2019-09:39 - (Son Güncelleme: 15.07.2019-09:33) Fenerbahçe'nin Transfer Rotası Belli Oldu! İşte Transfer Edilecek Yıldız İsimler!

Transfer dönemine bomba gibi giren Fenerbahçe yönetiminin durmaya niyeti yok.. En son Emre Belözoğlu,Max Kruse,Allahyar ve Muriç'i transfer eden Fenerbahçe, frene basmayı düşümüyor.

Dış transferde bu gelişmeler yaşanırken iç transferde de hareketli günler yaşanıyor.. Napoli'nin peşinde olduğu Eljif Elmas ile ilgili gelen bilgiyer İtalyan devinin bu transferi bitirmek üzere olduğu yönünde..

Üç Oyuncudan 30 milyon euro

Zajc ve Jailson'u da satış listesine koyan Fenerbahçe bu üç oyuncudan için 30 milyon euro gelir etmeyi planlıyor.. Eljif Elmas'a 15 milyon euro öneren Napoli'nin bu transferi bitirmesine artık kesin gözle bakılıyor.. Jailson'a 9, Zajc'a ise 6 milyon euro satış bedeli belirleyen Fenerbahçe, burdan gelecek parayı forvet transferine harcayacak.. Dünyaca ünlü bir forvet alarak hem taraftarlarını heyecanlandırmak hem de şampiyonluk için iddialı bir konuma gelmek isteyen Fenerbahçe yönetimi kollarını sıvadı..

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal