Galatasaray'dan Fatih Terim İle İlgili Resmi Açıklama Geldi!

Galatasaray kulübü teknik direktör Fatih Terim ile ilgili ilk resmi açıklamasını yayınladı.

10.01.2022-15:37 - (Son Güncelleme: 10.01.2022-15:55)

Süper Lig devlerinden Galatasaray'da çok sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılılarda takımın teknik direktörü Fatih Terim ile ilgili yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Galatasaray'da takımın teknik direktörü Fatih Terim ile Burak Elmas'ın yaptığı görüşmelerin sonrasında Fatih Terim ile yolların ayrılmasına karar verilmişti. Yaşanan gelişmeler Türk futbolunun gündemini sallarken gözler Galatasaray Kulübü'nden gelecek resmi açıklamaya çevrildi. Konuyla ilgili Galatasaray cephesinden resmi açıklama geldi. Yapılan açıklama büyük ses getirdi.


RESMEN AÇIKLADILAR

Galatasaray kulübü, Fatih Terim ile ilgili yaptığı açıklamada 'Seçim döneminin hemen ardından, henüz mazbatamızı almadan yaptığım çağrıyla, sözleşmesinin içeriğini dahi sorgulamadan Galatasaraylılık duruşuyla göreve koşan; kulübümüzün geleceği için yönetim olarak inandığımız futbol stratejisinin başarısı adına taşın altına bizimle birlikte elini koyan 7446 sicil numaralı Divan Kurulu üyemiz Sevgili Fatih Terim Hocamızla karşılıklı olarak kararlaştırdığımız üzere, kendisi hali hazırda yürütmekte olduğu Teknik Direktörlük görevine bugün itibarıyla devam etmeyecektir.'
Galatasaray için birlikte yürüdüğümüz bu yolda, ülkemize ve kulübümüze sayısız büyük başarılar yaşatan; bu sezon da Avrupa'da hepimizi gururlandıran bir başarıya imza atan Galatasaraylı Fatih Terim'in fikir ve tecrübelerinden her zaman faydalanmaya devam edeceğiz.
Fatih Hocamıza geçmişten bugüne yapmış olduğu büyük hizmetleri için başta yönetimimiz olmak üzere temsil etmekte olduğumuz Galatasaray Spor Kulübü ve camiamız adına teşekkür ederiz.
Burak Elmas
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı' şeklinde açıklamalara yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal